Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí horký hrnec

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

14. 6. 2015 14:41

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 316 kJ / 793 kcal
Bílkoviny15,43 g
Tuky25,62 g
Vláknina24,54 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy116,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

16. 4. 2021 07:58

Dobrý den, přidávám fotečku. Je to rychlé a moc dobré jídlo. :-)

pemi13

25. 4. 2018 10:51

Ivusa: Jak dlouho jste to prosím dělala v remosce ?

Johanka128 Johanka128

7. 1. 2017 20:38

Moc dobré:-) Trochu jsem si to upravila, napřed jsem dala plátky brambor, na to cibuli nakrájenou na kolečka, přidala jsem žampiony a neměla jsem vývar, tak jsem to zalila horkou vodou s rozmíchanou solčankou. Jen je třeba dát pozor na osolení, nesmí se ho dát moc. Nakonec jsem směs dodusila na plotně, protože vody bylo moc:-) Ale vynikající!:-K

Ivusa Ivusa

19. 6. 2015 07:40

Pro :vasekcer...zalila jsem 2dcl.vývaru...úplně to stačilo...v remosce je to dostatečně uzavřené a páry neodcházely ve velkém...vývar se vsákl a nikde nic nechybělo ani nenadbývalo...;-)

Ivusa Ivusa

19. 6. 2015 07:36

:-KVčera jsem na chatě upekla v remosce....přidala jsem libeček(viz poznámka níže)a bylo to fantastické....super recept ,který budu dělat častěji.Všechno v jednom hrnci...bez zbytečného nádobí...a ještě k tomu skvěle chutná.:yes::yes:;-)

vasekcer

18. 6. 2015 23:19

Dotaz - podlít až po horní nebo spodní brambory? Díky

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 6. 2015 22:05

:-p:yes::-K

Dana61

16. 6. 2015 09:39

to je krásná bašta:yes::-D a ještě z jednoho hrnce:-p tedy pekáče;-)

magdalenka magdalenka

15. 6. 2015 20:55

casino: ale pridá do toho nejakú obchodnú zmes korenia (indiánske, tatárske, aztécke alebo neviem aké) a bude to predsa úplne nový recept!!!:-D

casino casino

15. 6. 2015 20:46

Ivusa: zizala: magdalenka:
No jo, no... Beztoho to sem časem zase nějaká aktivistka vloží jako nový rcp. :-8

ivulinka ivulinka

15. 6. 2015 20:46

Dělám hodně podobně s vepřovým a rodina si vždycky hodně pochutná.

magdalenka magdalenka

15. 6. 2015 20:04

Alebo PH...:-)):yes:

zizala zizala (moderátorka)

15. 6. 2015 16:57

Mně se to jeví jako skoro ideální recept právě pro remosku, uloženo :-p:yes:

Ivusa Ivusa

15. 6. 2015 13:16

:-KTo se mi moc líbí...myslíte ,že by se to dalo upéct v remosce ???Na chatě nemám troubu ......a tak bych to vyzkoušela v remosce....co myslíte???ještě bych přidala čerstvý libeček ...ne proto,že by tady tomu receptu něco chybělo.....ale proto,že ho dávám téměř všude :-):-):-):-):yes:

Bahula Bahula

15. 6. 2015 13:00

Holky díky,
recept jsem našla ve staré kuchařce a sama jsem s ním byla překvapena. Maso bylo krásně měkké, štavnaté a hlavně, uvařeno téměř bez práce. V tom vedru se nedalo stát u lotny :-K:-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí v remosce hovezi z remosky hovězí maso v remosce remoska recepty maso recept na hovězí v remosce hovězí v remosce recepty hovezi maso z jednoho hrnce hovězí z jednoho hrnce hovězí plátky v remosce hovězí vývar v remosce hovězí kostky v remosce remoska recepty hovězí guláš hovězí zadní v remosce hovězi z jednoho pekače hovezi vyvar z remosky hovezi pecene v remosce jak delat maso v remosce remoska recept hovězí steak v remosce štepanska v remosce

Suroviny: hovězí zadní, máslo, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, cibule, brambory, vývar

TopRecepty.cz

Hovězí horký hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ynJz