Slávky dušené na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 285 kJ / 1 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,20 g |
Tuky | 36,59 g |
Vláknina | 11,29 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 49,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jíme tak, že vezmeme jednu slávku, kterou použijeme jako kleštičky a tou vyndáváme z ostatních maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2015 21:52
Ty jsou super! Morsky potvory jsou u me na prvnim miste, takze posilam zaslouzeny bodik. Receptik moooc chutny, fotky nadherne.
11. 6. 2015 17:00
Oku lahodící fotkaVašíku,věřím,že sis pošmáknul
11. 6. 2015 09:12
Miluji slávky, díky za připomenutí, asi zítra naběhnu k nám do rybárničky, ve čtvrtek mají zboží
10. 6. 2015 22:05
vybusna:slávky sú dobré, tie "škrupinky" tomu nedajú nejakú pachuť. chutí to...len sa z nich ťažko naješ - hora "odpadu". A musíš byť na ne naladená. Môj muž by to za svet nevzal do úst. on je taký - divný Janko...ani chobotnice ani olihne, v poslednej dobe nechce ani rybu.
Venoušku, moc tu plkám?
Venoušku, moc tu plkám?
10. 6. 2015 21:56
no a tie skrupiny musli...oni nejako nepriaznivo *neochutia * tu omacku????
10. 6. 2015 21:02
vybusna:
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
10. 6. 2015 20:59
Chcela by som upozorniť - slávky, ktoré sú otvorené pred varením - nepoužijeme, vyhodíme. Takisto tie, ktoré sa po uvarení neotvorili. (Tak ma to učili domorodci pri mori). Ja nedávam pažítku, ale kopec petržlenovej vňate. A do šťavy si namáčame dobrý čerstvý biely chlieb.
10. 6. 2015 20:43
ja viem, ze pre toho, kto to varieva, je to bezna zalezitost ale ja vzdy ostanem v obdive nad tym, ako to vyzera skvele. Neviem ako to chuti, ale na fotke vyzeraju uzasne fotogenicky
10. 6. 2015 20:28
Jdu pro slávinky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 30 minutami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 1 hodinou
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 4 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 4 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 6 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Slepý myši: Tato krajová specialita je hotová během chvilky. Brambory s česnekem jsou prostě neodolatelné
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: slavky na vine slávky recept na slávky slavky recept slavka houba houba slávka slávky houby slávka slavky na cervenem vine slávka obecná slávky na víně s mrkví slávky na víně recept recept slávky na víně slávka s houbami recept slavky slávky na buzaru houby slavky slávky s rajčat slavky na másle houby -slávka
Suroviny: slávky, máslo, česnek, cibule, pažitka, rajče, víno bílé suché, sůl, pepř
Slávky dušené na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ORJB
9 názorů