Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské bagety ze čtyř surovin

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 6. 2015 23:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 682 kJ / 1 836 kcal
Bílkoviny59,90 g
Tuky10,40 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy367,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do baget jsem svévolně přidala i 5. ingredienci - lžíci sušených bylinek a česneku - směs na bylinkové máslo (pokud obsahuje směs sůl, uberte trochu soli z receptu). Tato inovace není nutná.

zdroj: napadynavody.sk

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

15. 6. 2015 11:39

jsou super:yes::-D z těsta jsem dělala i housky, bulky a rohlíky:-p

isindy isindy

15. 6. 2015 08:10

mimosa: paráda, jsou super :-):yes:

mimosa mimosa

14. 6. 2015 08:31

Ivi,uděláno,chutná,fotočku posílám,i když není taková ,jaké máš ty.

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 6. 2015 17:39

Bagety máš vážně nádherné:-K:-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 6. 2015 09:33

isindy: pokud je název i na původních stránkách, ani není třeba. Šla jsem na recept nakouknout, protože dlohoukynoucí těsto mám moc ráda :-) (o víkendu jsem pekla dvakrát). Tím, že je v něm málo droždí, kynout dlouho prostě musí a kvasinky delší fermentací pečivo ochutí úplně jinak, než to klasické. Pak se člověk s pusou, plnou bagety, s úžasem diví, že tahle pochoutka je opravdu jen z vody, obyčejné mouky, soli a droždí:-))

isindy isindy

8. 6. 2015 09:18

cathleen: díky :-)
netušila jsem, že se odvozuje od té dlouhé doby kynutí, spíš jsem připisovala tvaru a vzhledu...název jsem použila ze zdroje, ale pokud je potřeba, změním ho...:-);-)

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 6. 2015 08:55

Ivčo, bagetky opravdu hezké, včetně sušených bylinek, taky ráda přidávám;-)
Proč jsou francouzské? Ty s tímhle názvem mívají v těstě minimum droždí a kynou třeba celý půlden nebo přes noc.

isindy isindy

7. 6. 2015 23:05

JitkaS: ne, netřeba :-)

Jindra

7. 6. 2015 17:09

Krásné jsou a určitě výborné:-p

JitkaS JitkaS

7. 6. 2015 12:12

Jednoduché a vypadají lákavě:-p Před pečením není třeba ničím potírat:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bageta ze suseneho drozdi bagety ze suseneho drozdi francouzská bageta ze sušeného droždí bagety bez droždí francouzské droždí francouzská bageta bageta s droždí bageta bez droždí francouzské bulky bageta ze sušeného droždí recept bagetky bez droždí francouzské bagety bagety se sušeného drozdi bageta ze ze sušeného droždí francouzské bagety recept francouzské bagety ze sušeného droždí francouzská bageta recept recept francouzska bageta že sušeného drozdi francouzske bagety susene drozdi bageta recept susene drozdi

Suroviny: mouka hladká, sůl, droždí sušené, voda

TopRecepty.cz

Francouzské bagety ze čtyř surovin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6jmQ