Tresčí filé s fazolemi na víně
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 7 568 kJ / 1 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,04 g |
Tuky | 35,16 g |
Vláknina | 82,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 226,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jako poznámku, spíše připomínku uvedu, že ke konci jsem zaprášil šťávu z ryb trochou hladké mouky, aby se chytala na těstoviny (je-li přílohou chléb, tak to není nutné) a pak do omáčky s fazolemi vysypal těstoviny a opatrně promíchal. Na talíř dáme porci směsi a nahoru položíme maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2015 11:57
Sylva01:fazole přidáte asi po pěti a šesti minutách, rybu otočíte a za další stejnou by měla být hotová) - už jsem to do postupu dopsal
29. 5. 2015 11:49
Za jak dlouho je ryba dušená? Odhadla bych max.10-15 minut..?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 19 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 1 hodinou
Listové těsto
misak2 uvařila před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 9 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 11 hodinami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly
Luciehola uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: filé s fazolemi fazole a file
Suroviny: filet z tresky, fazole, rajče, cibule, česnek, šťáva citronová, petrželka zelená, víno bílé, olej olivový, křen strouhaný, sůl
Tresčí filé s fazolemi na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pP21
2 názory