Lehká frittata
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
Tuky | 29,55 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 20,87 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2015 12:27
To bude vážně dobrota! Už mám uloženo. Jednoduché a docela i dietní lehké jídlo. +
30. 5. 2015 12:32
hosta: No jistě, vždyť já chválím a taky jsem ti dal bod.
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
30. 5. 2015 09:44
29. 5. 2015 21:35
Dík za nápad k dnešnímu obědu, místo Lučiny dávám zakysanou smetanu
29. 5. 2015 21:30
Pěkné+
29. 5. 2015 18:31
Drobek: - to taky občas přijde na řadu, říkáme tomu selská omeleta Tohle bylo ale cíleně jen takto podle receptu s lučinou a zeleninou
29. 5. 2015 17:30
Abych pravdu řek tak fritata patří mezi jídla které směle můžem nazvat "ukliď si v lednici".
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
29. 5. 2015 13:42
Mnam, tohle je mi moooc sympaticky. Delala jsem neco podobneho, ale jen z bilku. Bodik
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 26 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Co takhle dát si lehký bramborový salát? Jak udělat oblíbenou vánoční pochoutku bez majonézy?
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: zeleninová fritáta fritata frittáta fritata recept brokolicová fritata recept fritata apetitt frittáta recept frittata z pomazánka z lučiny jak se děla frittata frittáta recepty dietní frittata fritáta s houbami recept cuketová fritata selská bramborová frittáta frittáta s lučinou tuňákova frittáta lehke jidlo omeleta fritáta recept dietni fritata
Suroviny: pórek, paprika čerstvá červená, máslo, sůl, pepř mletý, vejce, jogurt, šunka
Lehká frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPyz
8 názorů