Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tradiční paštikové koření

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 5. 2015 08:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborné zkušenosti s mletým kořením mám např. od

Rojíkovo koření http://www.rojikovokoreni.cz/

Koření od Antonína http://www.koreni.cz/

Recept je z knihy Zapomenuté receptury masných výrobků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michal

24. 11. 2015 13:03

cathleen: Koukal jsem na to koření od Rojka a fakt nechápu, proč bych si měl do vlastní paštiky cpát éčka? Když už se s tím doma patlám, tak chci aby to bylo dobrý a kvalitní. To si můžu rovnou koupit paštiku v Kauflandu :-p. Sám si koření moc nemelu, pač je to pak moc hrubý, ale koukám co v tom je, i když je fakt, že občas je docela umění najít bez éček. Třeba tuto http://www.koreni.cz/obchod/korenici-smesi/pastiko... nebo tu http://kralovstvichuti.cz/koreni/smesi-koreni/past...

maiva maiva

22. 5. 2015 14:47

Není nad domácí výrobu, kam se zase vracíme:-D+:yes:
Cathleen, je moc prima, že jsi majitelkou takových knih:-D

mimosa mimosa

22. 5. 2015 09:02

Děkuji za tip.:-K

cathleen cathleen

22. 5. 2015 09:00

mimosa: nevím, můžeš zkusit třeba na troše masa, až budeš dělat karbanátky. Ale jestli můžu hodit vlastní zkušenost:-8 vyzkoušeli jsme (zcela náhodou) do sekané Rožnění od Rojíka http://www.rojikovokoreni.cz/rozneni/p53 (složení - sůl, paprika, česnek, cibule, kmín, pepř, šalvěj, bazalka) a chutnalo tak, že snacha, která byla tehdy na návštěvě, teď používá taky. Zkus třeba -pro změnu- ochutit směsí podobnou téhle;-)

cathleen cathleen

22. 5. 2015 08:54

Drobek: paštikových koření je hodně druhů (hodně směsí), budeš muset vyzkoušet, která vám nejvíc chutná i voní (pokud to nebude tahle);-)

mimosa mimosa

22. 5. 2015 08:52

Co myslíš,dalo by se touto směsí ochutit maso na sekanou-na studenou mísu?Že by to nělo zase jiný šmak.

Drobek Drobek

22. 5. 2015 08:34

Děkuju, moc jsi i pomohla. Kdykoli jsem se o paštiku pokusil, bylo to no, řeknu nebylo to ono.;-);-)
Přitom paštiky milujem. Zkusím tedy tvůj návod.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: paštikové koření složení paštikové koření paštikové koření recept co obsahuje paštikové koření domácí paštikové koření složení paštikového koření recept na paštikové koření koření do paštiky kde koupit paštikové koření kardamon koření jak používat koreni na pastiku složení paštikové koření paštikové koření -složení paštikové koření - složení co je paštikové koření výroba paštikového koření koření do paštiky složení recept paštikové koření koření na domácí paštiku složení koření na domácí paštiku

Suroviny: koření nové koření mleté, pepř mletý, skořice mletá, zázvor mletý, květ muškátový, bobkový list mletý, kardamom mletý

TopRecepty.cz

Tradiční paštikové koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPp9