Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky
Suroviny
Porce: 4-5 ( podľa veľkosti mäsa )
Nutriční hodnoty
Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,13 g |
Tuky | 56,77 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2015 20:46
cecilka: Cecilka, radšej by som použila pór ako špargľu. Určite nič nepokazíš.
10. 7. 2015 17:41
Hneď ako prídem domov, urobím. Ale stopkový zeler určite nezoženiem a hádam nič nepokazím, keď ho nahradím pórom, prípadne konzervovanou špargľou
P.s. som sa na "výzore" prešpikovaného mäsa v surovom stave. Kým som zaostrila, zdalo sa mi, že je to zrkadlový obraz v "drieku" prerezaného kurčaťa. Trčiace párky mi pripadali ako stehienka.
P.s. som sa na "výzore" prešpikovaného mäsa v surovom stave. Kým som zaostrila, zdalo sa mi, že je to zrkadlový obraz v "drieku" prerezaného kurčaťa. Trčiace párky mi pripadali ako stehienka.
9. 7. 2015 23:13
Terezko, lákavý recept. Ovšem u nás jehněčí vidím tak na svátky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kýta recept jehněčí maso recepty kýta jehněčí kýta recepty jehněčí kýta jehněčí recepty jehněčí kýta recepty recept na spišskou pečeni kýta s párkem jehněčí kýta video
Suroviny: kýta jehněčí, párky, cibule, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, sůl, pepř
Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3GvA
3 názory