Slávky s rajčaty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 937 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,50 g |
Tuky | 35,46 g |
Vláknina | 8,08 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 42,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2016 21:27
Na mě moc rajčat, málo česneku. To je ale otázka chuti. Výborná inspirace.
4. 7. 2015 06:31
Slávky som jedla vo Francúzsku, ale nejako sa mi to nezdalo. Dávali sme si to s domácimi aj v reštaurácii, ale nijako ma to neoslovilo. Boli podávané s citrónovou šťavou aj s omáčkou, ale sami o sebe bez chuti. Jesť sa to samozrejme dá, vyzerá to dobre a človek sa pri tom zabaví, ale pokiaľ človek čaká niečo extra, tak to nie.
4. 7. 2015 06:27
Pěkný receptíkslávky jsem ještě nikdy neochutnala,ale třeba budu mít někdy možnost
3. 7. 2015 20:05
1974andrea: Šíkovná, pěkný recept
3. 7. 2015 19:54
Colombo65:Díky Otto, vlastnoručně vylovené
3. 7. 2015 15:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 19 sekundami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Sloní žrádlo je pikantní směs, skvělá k večeři nebo jako pomazánka na chlebíčky
Další recepty
Tématické fráze: jak ocistit slavky slávky v rajcatove omacce recept slávky na víně s rajčaty slávky na vine a rajčaty vařené slávky s rajčaty slavky na vine s rajčaty slávky recept recepty na slávky videa slavky v oleji recept recepty slavky v pikantni omáčce slávky otevřené recept na slavky v rajcatove omacce video recepty slavky otevreny slavky slávky s rajcaty na víně slavky na vine z rajcaty recepty ze slávek středomořských slavky na rajcatech slávky na víně video recept slávky středomořské
Suroviny: slávky, cibule, česnek, rajče, víno bílé suché, petrželka, olej olivový
Slávky s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPnQ
6 názorů