Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kabanos pod grilem

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 4. 2015 11:48

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to taková rychlovka, pak už stačí jen uždibovat a přikusovat čerstvý chléb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

14. 4. 2015 21:05

Jana Remkova::-K

1974andrea::-K já už nevěděla co se po mně chce :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2015 22:34

mika59::-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2015 22:34

1974andrea: Aspoň někdo to pochopil ;-)

tejaja tejaja

13. 4. 2015 08:36

1974andrea: Andrejka, vlastne máš pravdu, zmýlila som sa v tom, v každom prípade by to chcelo dopísať do postupu. Nie každý číta všetky komentáre. Ďakujem za opravu. ;-)

1974andrea 1974andrea

13. 4. 2015 08:06

tejaja:Terezko, já myslím, že pod grilem se nejen griluje, ale i narychlo zapéká, aby byl pokrm opečený shora.;-)

tejaja tejaja

13. 4. 2015 07:40

mika59: Nechcem sa hádať, ale posledná veta v postupe je Grilujeme do křupava. Predposledná veta je Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril. Veta, ktorú si mi teraz v komentári uviedla, tam ani nie je. Ak dám niečo pod gril, tak to grilujem, nie? Bez ohľadu na to, ako dlho. Možno by si mala recept upraviť tak, aby to bolo podľa toho, ako píšeš v komentári. ;-)

mika59 mika59

12. 4. 2015 22:01

chocolate:Já píšu jak jsem dělala já.Pod mým grilem v troubě to bylo za 5 minut,jen do zrůžovění a rozpečení sýrů.Kdo chce nemusí vařit.

chocolate chocolate

12. 4. 2015 21:55

mika59:Ale i tak, je nutne ho deset minut predem varit?Nebude na s...ku?Slusneji rict mne to nenapada;-).Vzdyt je tepelne opracovany, ne?A i to zapeceni neni otazkou minuty.
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.

mika59 mika59

12. 4. 2015 21:50

chocolate:Ale já negriluju,jen dám zapéct po gril.Tak je to v názvu.

mika59 mika59

12. 4. 2015 21:20

tejaja:předposlední věta dáme pod gril a grilujeme do křupava

chocolate chocolate

12. 4. 2015 21:15

Kabanos je snad tepelne upraveny, ne?A i kdyby nebyl, varit ho a nasledne grilovat?

tejaja tejaja

12. 4. 2015 21:09

mika59: Prosím, tak sa to griluje alebo nie? Lebo v postupe posledná veta je : Grilujeme do křupava. ;-)

mika59 mika59

12. 4. 2015 20:47

casino:To je možná pravda,ale to se negriluje,ale jen se dá pod gril.To trvá jen chvíli a to se ten salám ani pořádně neprohřeje.(v mé troubě)

casino casino

12. 4. 2015 19:36

Kabanos pod grilem
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka:-)) Že by se ale před grilováním předem vařil, tak to nepamatuji...:-D

hosta hosta

12. 4. 2015 17:33

No vida, jeden by řekl "kus salámu" a jak to dobře vypadá, určitě i chutná:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na gril kabanos na vodu spizy z kabanosu kabanos s cibulí co na gril recepty recepty z kabanosu točený salám na grilu kabanos recepty recepty na grilu recepty na kabanos jak upravit kabanos grilování recept kabanos kabanos v troube rychlovky z kabanosu recepty na gril s kabanosem recept kabanos recept na kabanos uzeny kabanos recepty uzený kabanos na grilu ohřívaný salám

Suroviny: kabanos, cibule, sýr, slanina, paprika čerstvá červená, sýr hermelín, olej, koření grilovací, česnek

TopRecepty.cz

Kabanos pod grilem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkl4