Černá ovečka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 618 kJ / 3 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,88 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 392,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovečka chutná jako skořicové sušenky Esíčka a je krásně šťavnatá :o).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 4. 2015 21:24
mika59: tak to asi známe všechny, jak říkám, zákon schválnosti
8. 4. 2015 19:07
Angel 666:tak na to já jsem specialista,když chci ,aby to bylo super,nezdaří se
8. 4. 2015 18:27
Danuško, někdy se prostě nezadaří, to už je zákon schválnosti a většinou se něco nepovede, zrovna když nám na tom hodně záleží
8. 4. 2015 14:02
no prostě krása budu muset vyzkoušet"Černá ovečka" se Ti moc povedla
mě se letos při pečení beránků vůbec nedařilo a to jsem se jich za svůj život již něco napekla zato bochánky byly skvělé, tak nevím
mě se letos při pečení beránků vůbec nedařilo a to jsem se jich za svůj život již něco napekla zato bochánky byly skvělé, tak nevím
5. 4. 2015 13:25
ten je krásnej
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 9 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 9 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 10 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 11 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 11 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 11 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 12 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Další recepty
Tématické fráze: pečená ovečka maminčiny recepty beránek recept na velikonočního zajíčka cupcake ovečka ovečka pečivo ovečka z hrušky
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, máslo, cukr vanilkový, rum, smetana, kakao, skořice, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva
Černá ovečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDjg
5 názorů