Kančí se šípkovou omáčkou
Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma nezačnete dohadovat jako pánové ve filmu Slavnosti sněženek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 162 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,00 g |
Tuky | 157,78 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,52 g |
Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většinou je třeba zvěřinu předem naložit. Já nejraději jen poliji rozpuštěným máslem, přidám koření a nechám v chladu přes noc odležet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2012 20:43
30. 12. 2011 20:41
30. 12. 2011 18:32
23. 6. 2011 11:38
15. 3. 2010 22:22
19. 1. 2010 16:10
19. 1. 2010 15:37
5. 1. 2010 12:27
27. 12. 2009 15:34
27. 12. 2009 15:32
12. 9. 2009 14:00
20. 4. 2009 13:12
14. 4. 2009 17:58
no...je to vynikajuce a davam plusko.....fotku nepridavam...mala som lopatku aj s kostou a castou nohy...takze som maso po upeceni vykostila a nemam to take uhladne ako maris.
24. 3. 2009 22:38
24. 3. 2009 21:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech
Nebojte se zveřiny! Zkuste jelení steak nebo kančí se šípkovou a nebudete litovat
Jak zahustit omáčku bez přidání mouky? Poradíme vám zdravé varianty na dokonalý pokrm
Další recepty
Tématické fráze: kanec na šípkové omáčce divočák na šípkové omáčce kanec se šípkovou kanec na šípkové recepty zvěřina kančí kančí maso na šípkové omáčce kanci kyta na sipkove omacce kanec recepty šípková omáčka na zvěřinu recepty z kance kančí hřbet se šípkovou kanci na šípkách kanec na šípkové omáčce-recept zvěřina na šípkové omáčce kančí recepty divočina na šípkove omačce kančí guláš recept kančí maso recepty na šípkové omáčce kanec recept recept na kance
Suroviny: plec kančí, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, víno červené suché, čaj šípkový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, džem šípkový, olej, máslo, vývar masový, sůl
Kančí se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2R4
37 názorů