Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Terrina z lilku a kuřecího masa

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2015 15:10

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 563 kJ / 374 kcal
Bílkoviny28,07 g
Tuky23,05 g
Vláknina3,65 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Terrina chutná výborně jak studená, tak i teplá.

Pokud budete servírovat terrinu ještě teplou, počítejte s tím, že nejde snadno vyklopit ze zapékací misky-musíte jí pomoci trochu nožem;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2015 15:59

Určitě bych nepohrdla!! Super recept :-) :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso na lilku lilek k masu recepty do zapekacích misek top recepty z cukety,lilky,kureci recepty v zapekacich miskach lilek a kuřecí maso kuřecí maso a lilek terrina drůbeží co jde udelat z kureciho masa kuřecí maso, lilek recept tncz nova

Suroviny: lilek, řízky kuřecí, vejce, petrželka, česnek, paprika čerstvá červená, tymián čerstvý, rozmarýn, koření oregáno, majoránka, strouhanka, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Terrina z lilku a kuřecího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qrBD