Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Univerzálne tvarohové cesto

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 22 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 12 min

22 min (10 min příprava + 12 min tepelná úprava)

20. 3. 2015 15:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 225 kJ / 6 029 kcal
Bílkoviny116,00 g
Tuky443,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 215 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy387,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivetta4

4. 10. 2016 18:03

to je uzasne testo ja moc neumim pect ale tohle je bomba

Svetlana Svetlana

23. 3. 2015 12:16

...často ho taky používám, jen pro slanou variantu místo tvarohu dávám tavený sýr, případně půl na půl se strouhaným sýrem...ale je pravda, že šátečky plněné marmeládou jsou bezkonkurenční...:yes::yes:

Dajda Dajda

21. 3. 2015 08:12

Taky znám tohle těsto už od něpaměti a někdy ho dělám s Herou, někdy s máslem, někdy kombinuju. Používám však polohrubou mouku a tvaroh pokud možno kostičku, ne vaničku, protože je sušší. Skvělý je z něj moučník s jablky, když jich v létě hodně padá. Mezi dvě placky se nacpou půlky až čtvrtky oloupaných jablek (čím více, tím lépe), které se posypou vanilkouvým pudinkem a trochu cukrem. Vrháme se ještě na teplý. Teď je ale předjaří, a tak mě inspirovaly ty pirožky s ořechovou náplní... :-p:yes:

tejaja tejaja

21. 3. 2015 07:14

Amálka, dobre, že si to cesto pripomenula, už ani neviem, kedy som ho naposledy robila, díky. ;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2015 00:16

Amálko, paráda!!:-p

amalia amalia

20. 3. 2015 21:44

ďakujem za láskavé komentáre:-)) priniesla som trochu vody do mlyna, však?

Jitkas

20. 3. 2015 21:23

Amalia, toto testo delam i v Italii, pouzivam ricottu, necham ji odkapat a pridam do ni trochu praveho reckeho jogurtu, doda ji onu"jemne nakyslou chut", kt.ricotta bohuzel postrada.

jarda Kadic jarda Kadic

20. 3. 2015 21:13

amalia: já myslím,že není na škodu tohle těsto připomenout,je jednoduché a přitom dobré.A lecjaká nezkušená hospodyňka by po něm měla sáhnout.Já z něho dělal záviny, vždy se povedly.A to do doby,než jsem objevil “ Strakonické štrůdle “ od Yanulky.:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 3. 2015 19:46

Amalko, to je tzv. Trojjediné těsto, velice dobře známé a používané. Někdo ho dělá s máslem, jiný s Herou, ale pokaždé je výborné.

amalia amalia

20. 3. 2015 19:30

teraz, keď sa pod receptom objavili "podobné recepty", začínam uvažovať o tom, či babka nemala v zošite aj české recepty;-)

amalia amalia

20. 3. 2015 16:51

cathleen: asi neviem dobre hľadať, cathleen;-( je to veľmi starý spôsob, robila ho už moja babka... tak som ho iba chcela pripomenúť. koláčiky z neho sú vláčne, nevyschnú tak skoro;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 3. 2015 16:24

Amálko, tohle těsto tu ještě nemáme?
Asi ne...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těsto s tvarohem a herou tvarohove testo na zavin maslovo tvarohove rozky tvarohové mušličky slané recepty z vaničkového tvarohu tvarphove tvarohové rožky tvarohove testo na sladko a slano tvarohovy zavin z herou kořeněné jablečné mušličky rychle tvarohove cesto slane tvarohové cesto na závin tvarohové těsto s herou tvarohového cesto maslovo tvarohove satocky recept rozky z tvarohoveho testa křehké satecky s tvarohem strakonicke cesto na rozky cesto tvarohoce cesto

Suroviny: mouka hladká, tvaroh jemný, máslo

TopRecepty.cz

Univerzálne tvarohové cesto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R0q0