Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinařský guláš

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

19. 3. 2015 19:22

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 145 kJ / 1 230 kcal
Bílkoviny131,49 g
Tuky53,77 g
Vláknina19,38 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy49,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Guláš vařím i s vepřového plecka, podle možností. Guláš můžete zahustit i chlebovými kůrkami.

Guláš na fotce je vařen z vepřové plece,samozřejmě že z hovězího masa bude mít tmavší barvu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

19. 3. 2015 19:25

Přiznám se, že ve vinařském guláši bych čekala víno jako igredienci ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vinařské maso kašpárek vaří guláš vaření s kašpárkem gulas podle kasparka vepřoví guláš se špekovým knedlíkama kašpárek guláš s s vínem jak se vaří guláš guláš kašpárek vaření skašpárkem vaření s kašpárkem recepty vinařský hovězí guláš vaří kašpárek maso recepty kašpárku var recepty guláš recept hovězí maso recept kašpárek kuchař kašpárek recepty vinařské maso guláš -suroviny recepty vinarske maso vynarsky guláš recept hovězí guláš kašpárek

Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, kmín celý, majoránka, sůl, pepř, česnek, mouka hladká, voda, masox hovězí, vejce, klobása, cibule, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Vinařský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L2kW