Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roládky z pangase s uzenou rybou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 3. 2009 13:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 472 kJ / 1 308 kcal
Bílkoviny167,48 g
Tuky67,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 474 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,80 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zmražené rybí filety je nejlepší nechat rozmrazit na kuchyňské mřížce, pod kterou umístíme tác nebo velký talíř. Maso potom není rozmáčené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

22. 9. 2010 12:06

proklikala jsem se podobnými pangas-rolkami až k tomuto zapomenutému pokladu, tahle kombinace vypadá taky moc dobře :yes::yes:

Marta Marta

22. 3. 2009 08:46

rybka vypadá opravdu dobře :yes: a hlavně oceňuji originalitu a jednoduchost :-))

Eliza Eliza

22. 3. 2009 02:34

Hani, díky...:-8
Doufám, že každý, kdo vyzkouší, bude spokojený a pochutná si. :-)

HankaPu HankaPu

22. 3. 2009 00:04

a fotky taky, to je jak když listuju v kuchařce ....:-)

HankaPu HankaPu

22. 3. 2009 00:01

Eli, ty máš vždycky tak suprový recepty...:yes: zasloužíš si bodík:-)

maris maris

21. 3. 2009 21:42

Elizo, to se vůbec neomlouvej - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí !:-D:-D:-)) Je fakt, že chutě máme asi hodně podobné:-p

Eliza Eliza

21. 3. 2009 21:12

Děvčata, děkuji za body i pochvalu...:-) Maris, omlouvám se...:-)) Zdá se, že máme podobné chutě a podobné kuchařské nápady (když už nejsme ty "domluvené kamarádky" - jak tu někdo psal :-D:-D ).
P.S. Pangas je výborný, ale na "přírodní způsob" se nám už trochu přejedl. Takže vymýšlím variace :-). Mám jich v zásobě poměrně dost, ale když chci přidávat recepty s fotkami, musím počkat, až na ně reálně dojde...;-)

Jana Pá

21. 3. 2009 13:37

Jani, pangas je ryba z Vietnamu, není z moře, , proto asi není "rybová", ale je pohodlná na vaření, bez kostí atd. Já ji používám na vaření pro mamku, ale rolky nedělám, jen tak zprudka opeču a přidám zeleninu, ale recept je moc krásný a inspirující :-!:yes::-D Plusík jde také :-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2009 13:21

Eli a máš plusík, moc, moc efektní, hned bych si dala. Někdo říká, že pangas nemá chuť ryby, nicméně, mi strašně moc chutná a dobře se s ním pracuje;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2009 13:20

No, to já se taky musím každý den smát, když zjistím, že jsem chtěla vařit něco bez fota a ejhle!:-O fotka přibyla!:-)):-D

maris maris

21. 3. 2009 13:19

Samozřejmě je to bodík !:-)

maris maris

21. 3. 2009 13:18

Elizo, moc pěkné ! Musím se smát, protože jsi mi " sebrala" recept, já se na roládky chystám už pěkně dlouho, taky z pangase a taky s uzenou rybou:-)):-)). Zkrátka jsi byla rychlejší:yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z pangase recept na pangase recepty na pangase uzení ryb recepty na rybu recepty na uzení ryb recept na matesy z ryb recepty s pangase uzení ryb recepty pangas recepty recepty z ryb pangas recept na rybu pangase konzervace uzenych ryb recepty s rybami uzení ryb recept uzené matesy jak uvařit rybu recept z pangase zaváření uzených ryb

Suroviny: pangasius, cibule, ryba uzená, sůl, citron, máslo, petrželka

TopRecepty.cz

Roládky z pangase s uzenou rybou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lg9v