Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zmrzlina tří druhů

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

18. 5. 2015 18:15

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 655 kJ / 635 kcal
Bílkoviny13,32 g
Tuky10,08 g
Vláknina21,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy113,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

10. 7. 2015 15:43

Potřeboval jsem zužitkovat několik zralejších banánů, a byla z toho krémová zmrzka :yes::-p Nedoporučoval bych rozmixovanou směs dávat do mrazáku, protože se v ní vytvoří ledové krystalky, ale hned spotřebovat ;-)

jarda Kadic jarda Kadic

26. 5. 2015 13:47

RAWMANIA.cz: :-K:-K;-) já taky někdy řeknu : dám si švestku.....a ejhle - myslím slivovici ...:-)):-))

RAWMANIA.cz

26. 5. 2015 12:59

jarda Kadic: Jelikož používám agávový sirup často, říkám mu agáve. Ale omlouvám se, má chyba :-)

jarda Kadic jarda Kadic

26. 5. 2015 12:41

RAWMANIA.cz: Agáve je tučnolistá rostlina, podobná kaktusu a ne sladidlo.To se z ní vyrábí.Nedivím se,že někdo neví,co tím chtěl básník říci;-)

RAWMANIA.cz

26. 5. 2015 12:19

Miloslava Medková: Dobrý den, agáve je tekuté ovocné sladidlo s nízkým GI. Je to perfektní (a zdravější) alternativa pro klasický bílý cukr.

Více zde :-) : http://www.celostnimedicina.cz/agavovy-sirup.htm

Jitta Mat Jitta Mat

22. 5. 2015 08:34

Vyzkoušeno a LUXUSNÍ:yes:

Miloslava Medková

21. 5. 2015 15:49

Vážení.

Ráda by jsem věděla co je to agáve?
Prosím o vysvětlení.Děkuji.Medková.

tejaja tejaja

20. 5. 2015 17:10

Jitta Mat: :-) Ja poznám sorbet, ale keď je názov zmrzlina, tak som očakávala zmrzlinu, nie sorbet. V každom prípade vyskúšam. Čo je studené, to zbaštím bez ohľadu na chuť. :-D:-D;-)

Jitta Mat Jitta Mat

20. 5. 2015 17:07

tejaja: Asi jsi také (jako já) očekávala mléčný nebo smetanový mražený krém. Nicméně 100% sorbet alias ovocnou dřeň děláváme každé léto jahod i meruněk a jsou osvěžující. Co se týče mražených banánů, právě jsem dala do mrazáku smetanovou karamelovou zmrzlinu, kam jsem přidala i ten banán (krájený na malinké kousky). Toho bych se určitě nebála. :-)

tejaja tejaja

19. 5. 2015 07:18

RAWMANIA.cz: Vyskúšam, určite. ;-)

RAWMANIA.cz

18. 5. 2015 22:25

tejaja: zkus ochutnat a možná změníš názor ;-)

tejaja tejaja

18. 5. 2015 20:47

Ja neviem, ja som zmrzlinový maniak, ale zmrznuté banány, aj keď rozmixované, by som za zmrzlinu nepovažovala. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zmrzlina ze zmrzlého ovoce zmrzlina ze zmrzlých banánů zmrzlina z zmrzlého banánu zmrzlina ze zmrzlých jahod zmrzlé banány jak zužitkovat banány zmrzlina ze zmrzleho ovove zmrzlý banan sorbet z banánů zmrzlina z mražených banánů osvezujici jahodova zmrzlina z mrazenych jahod recepty ze zmrzlých jahod zmrzlina ze zmrzlého banánu zmrzlý banány domácí banánová zmrzlina ze zmrzlého z banánu zmrzlinová dřeň z banánu zmrzlina ze tmrzlého ovoce zmrzlina ze zmrzlého banánu zmrznutí zmrzlina ze tří ingrediencí domaci zmrzlina

Suroviny: banán, banán, kakao, jahody, agáve, čokoláda, boby kakaové, ovoce, datle

TopRecepty.cz

Zmrzlina tří druhů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Exv