Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.

Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

18. 5. 2015 12:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z Dadalovy kuchařky.

Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

19. 5. 2015 07:49

yanull:Jani, já si myslím, že by to mohlo být tím mletím. Já to podruhé ochutnala už před vařením a už i to bylo hořké. A tím redukováním to bylo úplně zabité:-S Dám tomu možná ještě šanci a zkusím to, jako tady, jenom nasekat ručně nebo v mixéru.

spagetka spagetka

19. 5. 2015 07:47

yanull: Jani a víš, že můžeš mít pravdu? Jana R. to asi ještě neochutnala, jestli to nemá hořké. Ale na to mlýnku mi to přijde jako možnost.

yanull yanull

19. 5. 2015 06:15

1974andrea: Nemám to ověřené, ale nic bych za to nedala, že tam nějaká reakce vznikne při mletí. Chtělo by zkusit, jestli to není už zhořklé před vařením. Mlýnky na maso bývají většinou hliníkové, může to být i tím.
P.S. Je to reakce na poznámku k receptu Jany R.

1974andrea 1974andrea

18. 5. 2015 20:04

petram:Peti, já jsem tam ani majoránku nedávala, přišlo mi to zbytečné na takové množství libečku, nebyla by tam ani cítit. Libeček je silně aromatický. A bylo to, jako bych vařila pelyněk:-((

petram petram

18. 5. 2015 20:00

Já jsem měla maggi podle Jany R. také hořké. Myslím, že je to tím, že se tak dlouho vaří majoránka, ta ráda hořkne. A asi ani libečku samotnému to dlouhé vaření nesvědčí.

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

18. 5. 2015 13:11

To vypadá jedle, hned dneska natrhám a vyzkouším, děkuji:-K:-K:-K

pipre pipre

18. 5. 2015 13:01

Dobrá kombinace, zkusím :-):yes:+

spagetka spagetka

18. 5. 2015 12:45

Teda fakt nechápu, proč jsi měla to maggi podle Jany R. hořké....Jinak také dobrá kombinace :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta

Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V9P1