Pošírovaný chřest s rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 894 kJ / 2 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,13 g |
Tuky | 119,91 g |
Vláknina | 27,04 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 232,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě popř. mléce nebo vývaru, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit.
Obvyklá teplota je do 80 °C. Tekutinu, kterou pošírujeme můžeme obohatit různými chutěmi a vůněmi. Nejčastěji se používá víno a bylinky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2015 18:36
Teri, fakt to bylo moc dobré, jemné, lahodné.
17. 5. 2015 17:59
Špargľa je lahodná zelenina, dala by som sa pozvať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 23 sekundami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 55 minutami
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 2 hodinami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pamatujete si ze školy potravinovou pyramidu? Prozradíme vám, jak ji využít ve zdravém životním stylu
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Další recepty
Tématické fráze: chřest s rýží pošírovaný chřest vývar z chřestu cina z chřestu pošírovaný chřest rýže recepty chřest s rýží chřest vývar vařený chřest s ryzi chřest recepty s rýží posirovany cesnek 3. co pošírujeme? recept na chrest s ryzi chrest a rýže chřest srýží cina chřest pašírovaný jak svařit ryži ? recepty na chřest s rýži ryze a bily chřest
Suroviny: chřest bíly, chřest zelený, vývar zeleninový, víno červené suché, máslo, cibule šalotka, česnek, sýr strouhaný, rýže, sůl, pepř
Pošírovaný chřest s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB9k
2 názory