Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 036 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,90 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 20,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2015 16:37
Jitkas:
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.
21. 5. 2015 20:21
prosciuto: Každopádně jste velmi zajímavý Ital, zvládáte mimo jiné jak češtinu, tak slovenštinu písmem a celkem bez chyb
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky, to je opravdu důkaz Vaší kultury
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky, to je opravdu důkaz Vaší kultury
21. 5. 2015 18:30
prosiuto: Kdyz jste Ital, tak urcite vite, co znamena "essere molesto come una zanzara", tak nejak bych Vas videla ja.
21. 5. 2015 18:27
maris:
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.
21. 5. 2015 17:53
prosciuto: A znak vaší "kultury" je zbytečně prudit Vy jste Talian? Hezký...a teď tu o Šípkové Růžence, děkuji
21. 5. 2015 17:52
maris: Leda tak program v hlavě
21. 5. 2015 17:35
maiva:
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!
21. 5. 2015 17:33
prosciuto: program nedovolil napsat dvě "t" ???
21. 5. 2015 17:29
cathleen:
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!
20. 5. 2015 14:58
Pěkný, jednoduchý recept+ dělávám.
Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dnymožná dělal veřejný průzkum a nechtěl odpověď od Cat
Jardo, dobře jsi to napsal
Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dnymožná dělal veřejný průzkum a nechtěl odpověď od Cat
Jardo, dobře jsi to napsal
18. 5. 2015 19:47
prosciuto: Nějak takhle : všechno,v čem je vepřové maso a kysané zelí, nemusí být Segedín.
18. 5. 2015 17:25
prosciuto: Nemám pocit, že by to bylo cokoliv nepodařeného, zato mám silný pocit nesmyslného požadavku z vaší strany
18. 5. 2015 16:24
prosciuto: no, neprepáčim.
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-
18. 5. 2015 16:04
prosciuto: taky nemám ten pocit...
18. 5. 2015 15:29
cathleen:
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 13 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 13 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Další recepty
Tématické fráze: zapečené maso se zelím vepřové maso se zelím vepřové maso na kysaném zelí veprove maso zapecene v zeli mleté maso s kysaným zelím vepřové maso pečené na kysaném zeli recepty do remosky z vepřového masa veprove maso na kyselem zeli maso s kysaným zelím zapečené vepřové s brambory a kysaným zelím zapecene mlete maso se zelim mleté maso na kysané zelí zapečené kysané zelí veprove maso na zeli zapečené vepřové maso vepřové s kysaným zelím maso zapečené se zelím veprove kysane zelí maso na kysaném zelí mleté maso zapečené se zelím
Suroviny: maso vepřové, zelí kysané, sádlo, paprika sušená pálivá, tymián, pepř mletý, sůl, bobkový list, kmín celý, smetana
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
26 názorů