Těstoviny s brokolicí, bazalkou a piniovými oříšky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 888 kJ / 2 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,27 g |
Tuky | 101,20 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 395,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z časopisu Recipes for Busy Life.
Je to oblíbená a rychle udělaná večeře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 14 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 24 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 28 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Od áčka po železo: Encyklopedie důležitých vitamínů a přehled potravin, kde je najít, díl II.
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: brokolice s těstovinami bazalkou recept na zapekanou brokolicí recept s piniovými oříšky testoviny z hrnicku lazagne s piniovími oříšky bezmasa jidla z testovin
Suroviny: brokolice, těstoviny, máslo, bazalka čerstvá, šťáva citronová, sůl, pepř, olej olivový
Těstoviny s brokolicí, bazalkou a piniovými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPY5
0 názorů