Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelské tousty

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 3. 2009 13:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 145 kJ / 3 142 kcal
Bílkoviny42,16 g
Tuky208,44 g
Vláknina99,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy246,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

...samozřejmě, až "to" bude aktuální dodám foto...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svetlana Svetlana

23. 9. 2015 23:29

...díky za vyzkoušení, dělám to pořád, ale úplně jsem zapoměla, že tento receptík jsem sem dala...už je to pár let...:-)

sefrovka sefrovka

22. 9. 2015 16:26

tak jsem letos opět udělala a výborné. nedávám jenom na topinky, ale třeba i na bramborák.:-D:-D přidávám bod

karel

7. 9. 2014 19:55

seknicek@seznam.czje to moc dobré dělám ji každy rok .vyborně se hodí do škvarkové pomazánky.

karel

7. 9. 2014 19:53

je to moc dobré dělám ji každy rok .vyborně se hodí do škvarkové pomazánky.

Svetlana Svetlana

24. 3. 2010 08:18

lemet, DEKO máš tady - http://www.drogeriemartina.cz/ostatni/potraviny/os... - pepř mletý a normální klasická vepřovka - jo, ve vlastní šťávě...až to bude aktuální tak to vyzkoušej a věřím, že nebudeš zklamaná...;-)

lemeL lemeL

23. 3. 2010 17:37

Můžu se zeptat, kde seženu to DEKO a co to vlastně je? A ta vepřová konzerva má být ve vlastní šťávě? Ten pepř má být celý nebo mletý? Asi to udělám, ale jen z poloviční dávky.

Svetlana Svetlana

9. 4. 2009 06:23

Jani, ty suroviny do těch ďábelských toustů jenom krájíš?:-O Jak se ti to potom maže na topinky? Já mám z toho vlastně po udělání takovou hodně pikantní, hodně jemnou "paštiku". Tady na té fotečce - mimochodem krásné - jsou vidět hodně velké kousky použitých ingrediencí.

Svetlana Svetlana

25. 3. 2009 07:38

Hani, když to spočítáš dohromady, tak to je víc než 4 kg surovin. My máme rádi ostřejší tousty, ale ono si to každý asi přichutí podle sebe. Za vyzkoušení to ale opravdu stojí.:-)

HankaPu HankaPu

24. 3. 2009 16:50

Tohle určitě vyzkouším, až bude ssezona, ale není to moc pálivý s těma feferonkama:-?:-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 3. 2009 13:50

Mám stejný recept a je moc dobré. Jen jak píšeš, teď to není aktuální kvůli cenám paprik a rajčat, ale rozhodně doporučuji!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tousty recepty dabelske toasty domácí tousty cuketové tousty tousty na topinky zeleninové tousty na topinky recept na tousty tousty recept tousty z cukety zeleninové tousty masové tousty recept na domácí tousty domaci tousty na topinky směs na ďábelské tousty tousty ďábelské tousty recept na topinky domácí tousty recepty ďábelské toasty recept toasty recept masove tousty sterilovane

Suroviny: paprika čerstvá červená, rajče, cibule, česnek, deko, pepř, feferonka, konzerva vepřová, luncheon meat konzerva, olej

TopRecepty.cz

Ďábelské tousty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qqr