Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kližka s brokolicovo-česnekovou omáčkou, připraveno v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 4. 2015 12:58

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 799 kJ / 2 820 kcal
Bílkoviny220,90 g
Tuky203,85 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 3,98 g
Sůl9,90 g
Sacharidy15,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doba dušení záleží na kvalitě a stáří masa. Pokud maso není dostatečně měkké, hrnec opět uzavřeme a dobu varu prodloužíme cca o 10 minut.

U omáček má každý rád jinou hustotu. Není problém omáčku podle potřeby malinko naředit, nebo nechat silným varem zredukovat na požadovanou hustotu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

4. 5. 2015 17:48

Anna Kocikova: :-) On ten sušený za moc nestojí, sušením ztrácí vůni i chuť. Nejlepší uchování je zmrazit ;-):yes: nebo do másla či pesta.

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 5. 2015 17:37

ZFranclova:Zuzanko,díky:-KSušený medvědí česnek také občas používám,ale v krámku s kořením za něj chtějí dost peněz.Vždycky si slibuji,že si nasuším do zásoby,ale zatím mi to ani jednu sezonu nevyšlo:-8Ihned po sběru se buď spotřebuje,nebo dám pár balíčku do mrazáku:-)

cecilka:Cecilko,určitě se klasickým česnekem nic nepokazí.Já bych ještě do rozmixované omáčky přidala narobno nakrájenou nať lahůdkové cibuky:yes:

Za milé komentáře a za zájem všem děkuji:-K:-K

ZFranclova

1. 5. 2015 23:02

Pardon, zapomněla jsem se zmínit, že jsem samozřejmě přidala tomuto lákavému jídlu bod. Např. na chalupě s omezenějším vybavení kuchyně se mi určitě bude hodit.

ZFranclova

1. 5. 2015 22:58

cecilka: Medvědí česnek se dá koupit i sušený. Objednávám ho v internetovém obchodě Koření od Antonína (z Plzně). Máme ho moc rádi. Na obchod jsem narazila, když jsem na netu hledala thajské karí, které jsem už dlouho v obchodech nikde nenašla (je červené, má méně kurkumy, není nasládlé a má výraznou chuť). Pro začátek stačí malá kořenka - Česnek medvědí za 51 Kč, Karí thajský typ 54 Kč). Viz www.koreni.cz/

cecilka

1. 5. 2015 18:03

Tento recept musí byť skvelý, no žiaľ, v lokalite kde bývam, medvedí cesnak nerastie. Zmení sa niečo na chuti, keď ho nahradím klasickým?
Vďaka za radu.

jarka skrobakova

1. 5. 2015 14:06

Moc pěkný recept , já bych si hned Drahuško nandala :yes::yes::-p:-K

Angel 666 Angel 666

30. 4. 2015 22:45

To vypadá náramně! :-p;-)

mika59 mika59

30. 4. 2015 22:02

:-p:-p:-p:yes:+bodík

enynka

30. 4. 2015 14:40

dobré,dobré,inspirativní,lákavé! hned na oběd vybrané!

Danca Danca

30. 4. 2015 14:27

M:-p:-p:yes:oc lákavá mňamka!!!

hosta hosta

30. 4. 2015 13:47

Tak ty dobroty po té pauze na nás hezky hrň - začala jsi dobře:yes:

suslajda suslajda

30. 4. 2015 13:10

Krásně vypadající obídek pochutnala:-p:yes: bych si

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi klizka cesnekova omáčka s hovezim vadí niť na jídlo vepřova plec v papiňàku

Suroviny: kližka hovězí, slanina, brokolice, voda, olej, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý,

TopRecepty.cz

Hovězí kližka s brokolicovo-česnekovou omáčkou, připraveno v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnKG