Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černý kuba podle Ivany Gottové

Žádné jiné jídlo nedokáže zasytit na Štědrý den tak dobře, jako černý kuba. Připravte si spolu s námi tuhle tradiční staročeskou dobrotu, tak prostý a chutný pokrm.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

11. 1. 2015 21:35

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 048 kJ / 1 685 kcal
Bílkoviny34,24 g
Tuky26,25 g
Vláknina35,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy312,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Týdeník Televize

Hub jsem dala víc - podle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irule Irule

12. 1. 2015 21:53

magdalenka:je pravda, že mně se to zdálo taky málo, takže množství jsem si dala podle sebe.
Jinak jsem ten recept vyfotila, aby jste mi věřili, že jsem si to nevymyslela - ani ty houby mražené a čerstvé ;-)
Mně to i tak opravdu chutnalo a až budu mít houby sušené, vyzkouším to i s nimi, ať vím, jaký je v tom rozdíl ;-):-p

magdalenka magdalenka

12. 1. 2015 17:32

Irulko, nie je tých húb málo? ;-) 50 g čerstvých a mrazených...na 400 g krúp...

jarda Kadic jarda Kadic

12. 1. 2015 11:32

zizala: naprostý souhlas, já mám i mražené,ale do Kuby dávám zásadně sušené jejich specifické aroma ničím nenahradíš:yes:

Irule Irule

12. 1. 2015 11:25

aazaba: bylo :-p, příště jedna misečka pro mě a druhá pro tebe ;-):-))

aazaba

12. 1. 2015 11:19

Říkala jsem si, že misečky jsou mi nějaké povědomé, a ejhle Irule zase vkládala. Posílám bodík, protože to bylo určitě moc dobré, když nezůstal ani vzoreček:yes::yes::yes:

Irule Irule

12. 1. 2015 08:36

zizala:já ho dělala z mražených (jiné nemám) a moc mi to chutnalo. Dělala jsem ho poprvé.

zizala zizala (moderátorka)

12. 1. 2015 08:29

Krásná fotka:yes: U nás kuba jedině ze sušených, z čerstvých jsem ho dělala jednou a nebylo to úplně ono :-)

tejaja tejaja

11. 1. 2015 22:11

Tiež mi je to divné...Pochopila by som sušené a čerstvé ( mrazené ), ale čerstvé a mrazené...zvláštne.:-8

Irule Irule

11. 1. 2015 21:57

spagetka:to nevím, je to tak napsané v receptu. Já čerstvé neměla, použila jsem jen mražené :-), ale opravdu mi to moc chutnalo :-p

spagetka spagetka

11. 1. 2015 21:54

Trošku nechápu kombinaci čerstvých a mražených hub. Jaký je důvod?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuba z mrazenych hub vanocni kuba z mrazenych hub černý kuba černý kuba recept recepty na houboveho kubu s cockou a kroupami vánoční černý kuba recept - černý kuba recept na kubu co k černému kubovi jako příloha recepty z hub černý kuba kuba bez hub cerny kuba bez zapekani kuba vánoční kuba z mražených hub recept vanoční kuba skroupami a čočkou recept houbový kuba s čočkou černý kuba a mražené houby černý kuba čočka po plzeňsku semínky gotta kuba a mražené houby

Suroviny: houby, kroupy, tuk, cibule, kmín celý, majoránka, česnek, sůl, pepř, petržel

TopRecepty.cz

Černý kuba podle Ivany Gottové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/noN5