Karamelizované hlávkové zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 620 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,23 g |
Tuky | 11,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vhodná příloha k pečenému masu, nebo po vychladnutí jako náplň do slaného závinu.
Podávala jsem s výpečkyhttp://www.toprecepty.cz/recept/12728-vypecky---mo...
Stejný rcp jsem tady nenašla.Do podobných přidávám pár“podobných“ ale odlišných postupem i některými surovinami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 17:21
30. 11. 2023 19:09
9. 1. 2015 10:56
7. 1. 2015 19:22
Já zelí vařím většinou vždy den předem,aby se hezky rozležely chutě
7. 1. 2015 18:58
7. 1. 2015 15:47
7. 1. 2015 15:16
7. 1. 2015 15:02
7. 1. 2015 13:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 12 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 22 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 26 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Vyzkoušejte novou chuť kysaného nebo hlávkového zelí. Máme pro vás recepty na zelí karamelizované
Další recepty
Tématické fráze: hlávkové zelí na sladko karamelizované zelí bílé hlávkové zelí recepty bílé zelí na sladko karamelizované červené zelí červené zelí na sladko zelí na sladko hlavkové červené zelí bílé zelí na sladko recept karamelizovaný cukr hlávkové zelí recept karamelizovane bile zeli jak karamelizovat cukr hlávkové zelí recepty recepty na hlavkové zelí červené hlávkové zelí recepty hlávkové zelí hlávkový zelí na sladko karamelizované červené zelí na víně hlávkové zelí na víně
Suroviny: zelí bílé, cibule, olej, kmín celý, špek, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, brambory
Karamelizované hlávkové zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzYn
9 názorů