Pikantní kapr od Dehtáře
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,00 g |
Tuky | 232,75 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 17,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony-pro ty, kteří se opět budou ptát na název :-D
Pro mne snad nejlepší kapr, jakého jsem upravovala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2015 17:22
Raviolka:
11. 11. 2015 13:40
Výborný recept! Za studena to musí taky chutnat skvěle, žel... nezbylo! Tak snad příště
17. 1. 2015 17:47
zizalka: Děkuji za vyzkoušení, taky si ho zas udělám . Moc mi chutnal.
17. 1. 2015 13:48
Kapřík byl dnes k obědu a můžu potvrdit byl výborný horčice mu dodá ten správný šmak
6. 1. 2015 09:46
jojo to by taky šlo
4. 1. 2015 22:46
cecilka: V receptu je psáno, zbavit kůže. Já to dělám, protože partner ji nemá rád, ale kdybych to dělala jen pro sebe, rozhodně bych ji nechala, mi to s kůží moc chutná. Co se týká pstruha, nezkoušela jsem. Je to docela drahá ryba na to, abych ji kupovala moc často, ale rozhodně bych se toho nebála
4. 1. 2015 20:21
Mám dve otázky:
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
4. 1. 2015 16:37
4. 1. 2015 16:33
Jednoduchá a rychlá úprava
4. 1. 2015 15:23
Irrena: Je moc dobrý i postudenu. Všera večer jsem si dala ještě jeden kousek a paráda
4. 1. 2015 14:28
Musím vyzkoušet, ještě mám kapra v mrazáku
3. 1. 2015 13:24
Určitě moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 27 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Další recepty
Tématické fráze: jak upravit kapra pikantní kapr kapr na hořčici pikantní kapr bez kúže pikantní smažený kapr jak zbavit kapra kůže kapr recepty za studená zbavení kapra kůže kapr hořčice kapr na studeno upravy z kapra kapr v hořčici kuchařka: janadorazinova kapr obaleny v horcici pikantní smažení kapr recepty na kapra marinovaný kapr za studena recept salát fantazia úprava pikantního kapra jak upravovat kapra
Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, olej, hořčice, olej, šťáva citronová, pepř, sůl
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
12 názorů