Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Milujete zvěřinu? Pak vyzkoušejte tento vymazlený srnčí guláš. Příprava si vyžádá čas, ale výsledná chuť bude stát za to. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo vařeným bramborem. Nejlepší ke konzumaci bude proleželý do druhého dne.
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 042 kJ / 1 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 213,02 g |
Tuky | 50,23 g |
Vláknina | 28,34 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 85,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Guláš je násobně lepší uleželý druhý den.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2021 10:57
1. 2. 2015 19:44
Gulášek je perfektní!
18. 1. 2015 07:36
18. 1. 2015 00:44
"De gustibus non est disputandum"
...já rád guláš, či jen šťávu z guláše (pokud zbyde), s bramborovou kaší
17. 1. 2015 23:57
30. 12. 2014 18:32
29. 12. 2014 17:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 29 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 48 minutami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Fit salát
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 10 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím dochutit segedínský guláš. Které koření by v něm nemělo chybět?
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš příprava srnčího guláše koření na srnčí guláš srnčí bok hajný ze šlajfu nakládané srnčí srnčí guláš s brambory kozí guláš vaření srnčího guláše srnčí guláš 30 porci.cz top recepty srnci guláš gulaš- srnčí srnčí guláš doba přípravy srnčí bok recepty příprava srnčí gulas ze srnce koření na srnčí srnčí guláš videorecept srnci na ohni kotlíkove ragu
Suroviny: plec vepřová, cibule, feferonka, paprika sušená sladká, hořčice, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, tymián, majoránka, sůl, pepř mletý, vývar masový, sádlo, chléb
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m93
7 názorů