Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.

Hodnocení receptu je 5,0 (79×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 3. 2009 19:09

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 711 kJ / 648 kcal
Bílkoviny66,46 g
Tuky33,89 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 348 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy18,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsme podle tohoto receptu tatarák připravili, vždy byli všichni spokojeni.

Raději upozorňuji, že tento tatarák není vhodný pro děti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2009 14:14

Elizo, moc díky, je to taková mńamka jednou za čas, ale miluji to!;-)

Eliza Eliza

20. 3. 2009 00:37

Naše oblíbené jídlo :-p. Dělám bez kečupu a hořčici jen dijonskou. Na topinky hodně česneku... Dobrůtka!!
Janinko, i ode mě je poslaný bod ;-)!

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

17. 3. 2009 09:31

Mňam. To nemůžu oddolat. Děláme stejně. + Bodík:-p

Jikotka Jikotka

16. 3. 2009 22:57

Neměla jsem ho už strašně dlouho,ale to mňam,dávám bodík:-p:-p:-D

ercicka ercicka

16. 3. 2009 20:27

Ja si robim podobny, naposledy som mala v sobotu a uz by som si dala zas :-D mnam :yes::yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 3. 2009 20:25

Znám a můžu bodíkovat ;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2009 20:12

Bibi, obávám se, že ne;-( Ale snažím se, ale je to pro každého, tak co, já jsem přejícný člověk:-)

Bibinka Bibinka

16. 3. 2009 19:29

Hele Jani, co to sem dáváš po 18 hodině? Ty,ty,ty jedna, dneska mám z tebe chutě a hlad zase já.:-p;-)
Já už předem vím, kdo vyhraje tu pekárnu- bojuješ jak lev:-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2009 19:18

No, ani nemluv, dneska mám první normál den bez diety a snědla jsem 3 půlky toho opečeného chleba. Ještě že v toustovači. Kečupu taky moc nedávám.:-p

maris maris

16. 3. 2009 19:16

Jani - normy - nenormy - my ho děláme úplně stejně, jen někdo si přidává kečup / já ne / a česnek si dávám až na topinku. Máš bodíka, tataráka miluju a už jsem dlouho neměla, děláš mi chutě:-))

1 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarak tatarák recept jak ochutit tatarák domácí tatarák recept na tatarák recept tatarák domaci tatarak recept ingredience na tatarák ingredience na hovězí tatarák recept tatarák z falešné svíčkové tatarský biftek recept jak dochutit tatarák tatarsky biftek recept na hovezi tatarak příprava tataraku tatarak ingredience hovezi tatarak tatarak z hoveziho masa recepty tatarák maso na tatarák

Suroviny: svíčková hovězí, kečup sladký, omáčka worcesterová, hořčice, chilli tekuté, olej, cibule, česnek, žloutek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Tatarák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31B9