Pstruh upečený, v másle utopený
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ke spoustě pstruhů na másle přidávám i tu svou verzi :-)
Na zkoušku jsem použia koření na ryby z Lidlu. Jmenuje se“Pil Pil“ a je moc dobré i v bramborácích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 16:37
casino:ach joTebe musí ve vnitřku něco hrozně užírat...
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě
10. 12. 2014 23:56
Anna Kocikova:
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...
10. 12. 2014 20:40
cathleen:Já solím ráno,ale až tak,polopaticky to tady(i u jiných svých rcp)nepopisujiChci se vyvarovat přihlouplým komentářům...V pomerančovém džusu jsem příchuť mrkve zatím nezaznamenala
MajaV:děkuji
rujet:díkytakto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energieTěsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí
MajaV:děkuji
rujet:díkytakto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energieTěsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí
10. 12. 2014 15:29
Moc pěkný, brzy zkusím takto udělat
10. 12. 2014 14:14
Anna Kocikova: jasně, že to není tvá chyba, taky většinou předpokládám, že kupuji to, co je na obalu napsáno. I když...třeba pomerančový džus bývá často z mrkve
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní.
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní.
10. 12. 2014 11:51
Hned bych si ho dala. Vypadá úžasně.
10. 12. 2014 10:44
zizala:Moje chyba...mám ve zvyku prezentovat celý postup"pečení,vaření"Kdyby tam ta fotka upečené ryby v míse nebyla,asi by nebyl ani Tvůj komentářAle mohu Tě ujistit,že to máslo připálené na okrajích nebylo.Kdybych rybu v průběhu pečení podlila(vodou,vínem,vývarem)zase by to vypadalo jinak
cathleen:To samé mi řekl kamarád rybářAle já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsatNení to má chyba
casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedíTuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslněa čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytneKde jsou ty časy na Labužníku
Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení
cathleen:To samé mi řekl kamarád rybářAle já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsatNení to má chyba
casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedíTuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslněa čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytneKde jsou ty časy na Labužníku
Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení
10. 12. 2014 06:47
ivulinka: No, to máslo v pekáčku je dost přepálené, tady bych raději sosík nejedla, i když jinak mám máslo na rybách strašně ráda
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky
9. 12. 2014 20:31
Nevím jak casinovi, ale mě se líbí, máslo mám ráda téměř ve všem
9. 12. 2014 17:55
Drahuš, téhle rybě se pstruh jen říká, je to stříbrnice atlantská - mořská ryba (nepatří ani mezi lososovité, jako pstruzi)
9. 12. 2014 15:59
ach jo
9. 12. 2014 15:57
9. 12. 2014 14:45
ach jo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 19 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 19 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: stříbrnice atlantská pstruh recept pstruh na másle jak nejlepe udelat pstruha stříbrnice atlantská recept prepalene maslo pstruh na másle recept pstruh recepty pstruh v troubě stribrnice atlantska recepty pstruh podle štěpničky recept pstruh na másle pstruh dělaný v alobalu ja solit pstruha je potreba solit pstruha dopredu stříbrnice ryba dtest ryby pstruh delany v troube recepty na pstruha recept na pstruha
Suroviny: pstruh, koření, sůl, máslo
Pstruh upečený, v másle utopený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr7R
13 názorů