Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborná domácí paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 12. 2014 12:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 326 kJ / 795 kcal
Bílkoviny119,20 g
Tuky16,59 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 596 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy40,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chutná 100 % víc než kupovaná, všem přeji dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

7. 12. 2014 17:10

cecilka: psielam ti sz, nepatrí to k tomu receptu, ok ? :-D;-)

cecilka

7. 12. 2014 15:24

Tejaja, si skvelá:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-D.
Rovnako ako tvoje recepty, ale teraz prosím daj mi taký, aby som sa konečne zbavia koložvárskej kapusty. Už nik z mojej dvojčlennej domácnosti ju nemôže ani vidieť.:-((

tejaja tejaja

7. 12. 2014 14:36

cecilka: :-DTak ja som si to musela pozrieť na mape, kde to je. ;-)

Ivvettaa Ivvettaa

7. 12. 2014 14:16

cecilka: určitě se dá nahradit kuřecími :) a v pořádku, neurazila jste mě :)

cecilka

7. 12. 2014 13:57

Ivvetta, vôbec som ťa nechcela uraziť:-O, a tvoj recept určite vyskúšam, ale zajačie pečene nahradím kuracími. Dá sa to? Vieš, my zajace nechováme, kupujeme ich od susedov a aj oni, zrejme si uvedomili, čo je to trhový mechanizmus, zvýšili cenu z piatich na osem € :-)):-)):-)), ale nie za kg, ale za kus=niektorý má kilo, ďalší o 10 dg. viac, takže občas kúpim samé kosti:-((, ale žiadna tragédia, my aspoň nestučnieme a pes má hody:-)):-)):-)):-)).

cecilka

7. 12. 2014 13:44

Ahojte, bývam iba pár km od slovensko-maďarských hraníc, v dedinke Demandice a emigrovala som sem asi pred desiatimi rokmi, keď mi, hoci rodenej Bratislavčanke, začalo toto mesto=BA, totálne liezť na nervy:-//
Mám svoj vlastný domček, viem, za čo platím=žiadne vodárenské, vykurovacie a iné zdieračské firmy mi "nekecajú" do poplatkov, no prosto pohoda, mám konečne čas učiť sa variť atď.
Inak, zas nebývam až na takom príšernom konci sveta:-D. V Leviciach máme Tesco, Billu, Kaufland a iné,a dokonca aj"nákupné mestečko", čosi podobné ako Tandorf pri Viedni.
Želám veselé vykročenie do nového týždňa:-)):-)):-)), veselé predvianočné upratovanie;-(;-(;-(;-(;-(, veselé pečenie:-p:-p:-p a vôbec....:yes::yes::yes::-K:-K:-K:-)):-)):-))

Ivvettaa Ivvettaa

7. 12. 2014 13:27

cecilka:mělo tam být: k játrům přilijeme smetanu...aby PAŠTIKA pěkně ztuhla, ostatním to snad došlo :-):-))

Ivvettaa Ivvettaa

7. 12. 2014 13:21

cecilka:my králíky chováme, takže pro nás není problém "nasbírat" nějaký 400 g jater ;-)

tejaja tejaja

7. 12. 2014 13:15

cecilka: Neviem, kde bývaš, u nás dostať niekedy králičie pečienky v Metre, ale neviem, či ti nie je tiež od ruky. ;-)

tejaja tejaja

7. 12. 2014 13:12

No, vzhľadom k tomu, že cecilka píše slovensky, nemusí mať Alberta poruke ( neviem, kde býva, či na Slovensku, v Čechách alebo inde ).;-)

cecilka

7. 12. 2014 13:09

Spagetka, Albert k nám ešte "neprišiel" :-((a v Lídli som ich skutočne ešte nikdy nevidela.;-( Inak, domáce paštéty robievam, aspoň vieme, čo jeme a králičiu pečeň nahradím kuracou. A tento recept s ríbezľovou marmeládou sa mi zdá zaujímavý.
Želám krásny zvyšok víkendu a "neuvar" sa do bezvedomia :-)):-)):-)), tvoje recepty sú skvelé :-p, už som nejeden vyskúšala, hoci som ich ich nekomentovala.:-D:-D:-D

spagetka spagetka

7. 12. 2014 12:55

cecilka: nemáš pravdu, běžně králičí játra kupuji v Albertu cca po 200 g, pak je mají i v Lídlu a u řezníka dostanu na objednání, kolik chci.

cecilka

7. 12. 2014 12:51

Môže to byť celkom dobrá paštéta až na to, že králičiu pečeň (játra) som ešte v žiadnom obchode nevidela a "nazbierať" 400 gramov, to musí byť riadna fuška. 1 králik má totiž pečeň "ťažkú" asi ako kurča=cca 5 g.:-(
A mám v recepte trochu nejasno. "Poté vyndáme z pánve....... a k játrům ... aby marmeláda pěkně ztuhla."????? Tá zmes pečení (játer) sa vďaka koreninám zmení na marmeládu?:-?:-!:-//

Radim Buffalo

7. 12. 2014 12:34

myslím, že je zcela 1,zda tu játru osolím hned nebo potom,když se nakonec stejně rozmixuje...já osobně játru solím hned neb nemám rád když je měkká jak namočená houska...

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 12. 2014 21:03

Ještě nikdy jsem paštiku nedělala, ale dala bych si říct:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí paštika z králičích jater domácí králičí paštika recepty recept na domácí výbornou paštiku domácí paštika z králíka recepty recept na výbornou paštiku domaci kraliči paštika paštika z kraličich jater domácí paštika domácí paštika recepty králičí paštika recept paštika z králičích jater recept králíci paštika domaci pastiky pastika recept domácí paštika z králíka domácé paštika domaci pastika albert kraličí domaci pastika tejaja domácí paštika recept domácí paštika recept

Suroviny: játra, játra vepřová, cibule, česnek, smetana ke šlehání, máslo, olej olivový, marmeláda rybízová, jalovec, koření nové koření, bobkový list, tymián, koření oregáno, majoránka, koření provensálské, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Výborná domácí paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yDrw