Denní chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,25 g |
Tuky | 10,10 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 364,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pečeme asi 45-55 minut (jak která trouba), po prvních 10 minutách pečení chleba ještě jednou orosíme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2015 20:03
Další skvost peču celkem pravidelně Tvůj chleba s dvoudenním kváskem a jsem maximálně spokojená ke klasickému kvásku jsem se stále nepropracovala
6. 3. 2015 17:41
krásný chlebík
6. 3. 2015 15:22
Děkuji, děkuji, děkuji
5. 3. 2015 20:48
HankaR.: ano, celou dobu.
5. 3. 2015 20:00
Pečeš po celou dobu na tak vysokou teplotu? Já peču na tuto teplotu 10 min. a potom 40 min na 160°C. Chleba máš krásný, není nad kváskový
5. 3. 2015 19:15
5. 3. 2015 17:53
Paráda
5. 3. 2015 16:33
vybusna: budu se těšit. Zároveň s tim bys měla koupit i žitnou mouku, pokud nemáš, raději chlebovou (hladší než celozrnka).
5. 3. 2015 16:23
cathleen: ja som to pochytala vtedy raz...a ono to bolo tekute....normalne sa to prelievalo v tom sacku horedolu....no..ja to zajtra kupim a sfotim...podebatujeme
5. 3. 2015 15:53
vybusna: měl by to být kvásek. Píšou přírodní, jetstli je sušený (což asi je), seženu ti navod, jak ho oživit a můžeš ho mít v lednici a péct z něj pořád
I u nás se prodává sušený. Myslím, že v DM drogerii.
I u nás se prodává sušený. Myslím, že v DM drogerii.
5. 3. 2015 15:31
cathleen:Ivi, moc ti děkuji a provedu jak máš psáno
5. 3. 2015 15:20
cat...ja som zistila, ze toto
http://www.horbacher-muehle.de/backen/zutaten/43/s...
je pravdepodobne kvasok a bezne sa to predava v samoske....po 15 rokoch som na to prisla. Keby to bol fakt kvasok.....myslis, zeby som to mohla pouzivat???
http://www.horbacher-muehle.de/backen/zutaten/43/s...
je pravdepodobne kvasok a bezne sa to predava v samoske....po 15 rokoch som na to prisla. Keby to bol fakt kvasok.....myslis, zeby som to mohla pouzivat???
5. 3. 2015 14:54
Verunka: třeba tady http://www.toprecepty.cz/recept/35079-zitny-kvasek...
Bibinka: Jani, ty tentýž članek, ale jen poslední odstavec - krmení 2x denně, určitě 10 dnů. Je to trošku na palici, ale mysli si, že máš nového pidika taky jsem kvásek tak posilovala.
Úkolem je namnožit kvasinly tak, aby jich bylo v kvásku co nejvíc.
Bibinka: Jani, ty tentýž članek, ale jen poslední odstavec - krmení 2x denně, určitě 10 dnů. Je to trošku na palici, ale mysli si, že máš nového pidika taky jsem kvásek tak posilovala.
Úkolem je namnožit kvasinly tak, aby jich bylo v kvásku co nejvíc.
5. 3. 2015 13:37
cathleen:Ivi, ten chléb je boží Mám k tobě dotaz, po nekonečné době jsem si vyrobila kvásek a ještě jsem ho nepoužila, chtěla bych vědět, jak často ho mám přikrmovat? Tento chlebík zaručeně upečubo 13
5. 3. 2015 12:28
Děvčátka a jak si udělám ten rozkrmený kvásek. prosím o radu. Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 51 minutami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Další recepty
Tématické fráze: nekonečný kvásek farmářský chléb recept jak oživit suchý kvásek jak oživit suchý oživit kvásek recept na tri denni kvasek 7denní chléb recept 7denní chleba farmářský chléb chleb suchy kvásek jak poznam vykynutý pečení chleba jak poznám že je chleba peceny denní chleba z kvásek jak poznám že je chleba pečený v troubě 7denní domácí chléb denní kváskovy chleba dění chléb recept rečept chleb 30 denní recepty kvásek ze suchého chleba
Suroviny: kvásek chlebový, mouka žitná chlebová, voda, voda, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, kmín drcený, sůl
Denní chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9qz
47 názorů