Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Denní chléb

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2015 19:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 589 kJ / 1 814 kcal
Bílkoviny54,25 g
Tuky10,10 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy364,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pečeme asi 45-55 minut (jak která trouba), po prvních 10 minutách pečení chleba ještě jednou orosíme.

Zdroj http://www.pekarnomanie.cz/denni-chleb/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

10. 3. 2015 20:03

Další skvost :yes: peču celkem pravidelně Tvůj chleba s dvoudenním kváskem a jsem maximálně spokojená ;-) ke klasickému kvásku jsem se stále nepropracovala :-(:-D

mysulka mysulka

6. 3. 2015 17:41

:yes: krásný chlebík:-K:-K

Verunka

6. 3. 2015 15:22

Děkuji, děkuji, děkuji :-)

cathleen cathleen

5. 3. 2015 20:48

HankaR.: ano, celou dobu.

HankaR. HankaR.

5. 3. 2015 20:00

Pečeš po celou dobu na tak vysokou teplotu? Já peču na tuto teplotu 10 min. a potom 40 min na 160°C. Chleba máš krásný, není nad kváskový :yes:

Patricie

5. 3. 2015 19:15

:yes::yes:

MajaV

5. 3. 2015 17:53

Paráda:yes::yes:

cathleen cathleen

5. 3. 2015 16:33

vybusna: budu se těšit. Zároveň s tim bys měla koupit i žitnou mouku, pokud nemáš, raději chlebovou (hladší než celozrnka).:-)

vybusna vybusna

5. 3. 2015 16:23

cathleen: ja som to pochytala vtedy raz...a ono to bolo tekute....normalne sa to prelievalo v tom sacku horedolu....no..ja to zajtra kupim a sfotim...podebatujeme ;-)

cathleen cathleen

5. 3. 2015 15:53

vybusna: měl by to být kvásek. Píšou přírodní, jetstli je sušený (což asi je), seženu ti navod, jak ho oživit a můžeš ho mít v lednici a péct z něj pořád ;-)
I u nás se prodává sušený. Myslím, že v DM drogerii.

Bibinka Bibinka

5. 3. 2015 15:31

cathleen:Ivi, moc ti děkuji a provedu jak máš psáno;-)

vybusna vybusna

5. 3. 2015 15:20

cat...ja som zistila, ze toto
http://www.horbacher-muehle.de/backen/zutaten/43/s...
je pravdepodobne kvasok a bezne sa to predava v samoske....po 15 rokoch som na to prisla. Keby to bol fakt kvasok.....myslis, zeby som to mohla pouzivat???

cathleen cathleen

5. 3. 2015 14:54

Verunka: třeba tady http://www.toprecepty.cz/recept/35079-zitny-kvasek...

Bibinka: Jani, ty tentýž članek, ale jen poslední odstavec - krmení 2x denně, určitě 10 dnů. Je to trošku na palici, ale mysli si, že máš nového pidika :-)) taky jsem kvásek tak posilovala.
Úkolem je namnožit kvasinly tak, aby jich bylo v kvásku co nejvíc.

Bibinka Bibinka

5. 3. 2015 13:37

cathleen:Ivi, ten chléb je boží:yes: Mám k tobě dotaz, po nekonečné době jsem si vyrobila kvásek a ještě jsem ho nepoužila, chtěla bych vědět, jak často ho mám přikrmovat? Tento chlebík zaručeně upeču;-)bo 13:yes:

Verunka

5. 3. 2015 12:28

Děvčátka a jak si udělám ten rozkrmený kvásek. prosím o radu. Děkuji:-O

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nekonečný kvásek farmářský chléb recept jak oživit suchý kvásek jak oživit suchý oživit kvásek recept na tri denni kvasek 7denní chléb recept 7denní chleba farmářský chléb chleb suchy kvásek jak poznam vykynutý pečení chleba jak poznám že je chleba peceny denní chleba z kvásek jak poznám že je chleba pečený v troubě 7denní domácí chléb denní kváskovy chleba dění chléb recept rečept chleb 30 denní recepty kvásek ze suchého chleba

Suroviny: kvásek chlebový, mouka žitná chlebová, voda, voda, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, kmín drcený, sůl

TopRecepty.cz

Denní chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P9qz