Rostbíf klasický
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 683 kJ / 2 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 323,46 g |
Tuky | 77,48 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 18:56
No, všichni opisujeme, že ale jenom někteří uvádíme zdroj
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...
26. 3. 2018 17:27
1. 3. 2015 13:43
1. 3. 2015 10:52
1. 3. 2015 10:15
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.
1. 3. 2015 09:37
1. 3. 2015 09:23
1. 3. 2015 09:21
1. 3. 2015 07:46
http://www.receptyonline.cz/recept--rostbif-ii--53...
1. 3. 2015 07:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 15 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 15 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 3 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 4 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 4 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstování salátových okurek je hračka: Sázejte s odstupy, nezalévejte studenou vodou a velká sklizeň vás nemine
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Další recepty
Tématické fráze: rostbíf recept rostbíf recept na rostbíf rozbíf recept rozbíf recept na rozbíf rozbiv nízký roštěnec použití v kuchyni rosbíft omáčka k rostbífu roztbif recept rostbíf omáčka k roastbeef rostbíf rozbief recepty na rostbíf omáčky k rostbífu jak připravit rostbíf příloha k rostbifu rozbyv rozbíf z nizkého roštěnce
Suroviny: roštěnec nízký, hořčice hrubozrnná, olej, tymián, česnek, pepř, sůl
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
10 názorů