Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rarášci s volským okem

Hodnocení receptu je 4,7 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy chvilka na smažení

chvilka na smažení

25. 2. 2015 20:15

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 210 kJ / 1 245 kcal
Bílkoviny105,37 g
Tuky56,74 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 1,09 g
Sůl2,84 g
Sacharidy77,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso samozřejmě můžeme použít i z kýty, nebo z kuřecích prs. To už naklepávat nemusíme.

Chtěla jsem jen ukázat, že stačí málo a z obyčejných rarášků(masových placiček) může být zase jiná dobrota :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

26. 2. 2015 15:42

Aničko, hezké zpestření rarášků:yes:

ivulinka ivulinka

26. 2. 2015 15:42

tejaja:tak budeme mazat a uvidíme, koho to bude bavit víc;-)

tejaja tejaja

26. 2. 2015 15:33

ivulinka: Dotyčná to robí zámerne, istý čas tú reklamu nedávala, pretože sme to mazali. Teraz začala znova, tak sa asi bude mazať opäť. ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 2. 2015 14:43

zizala::-D:yes:;-)

maiva:Ivi,nemám tam křen.Je to kořen zázvoru-čerstvý nastrouhaný zázvor:-)

hosta:Jituško,já mám ve starém sešitě u kuřecích rarášků napsané,že můžou být v marinádě až 2měsíce:-OTo by už pomalu s něma musela pochodovat i ta nádobka:-DTo bych neriskovala:-)
Ale jak píše maiva 100 x jinak a pokaždé je to chutná rychlovka:-p
To volské oko je takové zpestření vzhledu:-))

Všem děkuji za zájem a komentáře:-):-K

ivulinka ivulinka

26. 2. 2015 12:15

ZuzanaK:pokud i nadále budete ve svých komentářích propagovat produkty této nebo i jiné firmy, budeme muset tyto komentáře mazat. Všímám si toho už nějakou dobu, zprvu jsem je ignorovala, ale jak si tak všímám, tak to děláte záměrně.

zizala zizala (moderátorka)

26. 2. 2015 11:39

hosta: :-D Reklama zdarma se musí využít, jak je příležitost. Mně to připadá směšné, žádná, ani ta sebelepší reklama mě nedonutí vypnout mozek a kupovat něco, co si s čtvrtinovými náklady hravě připravím sama doma ;-)

hosta hosta

26. 2. 2015 11:12

ZuzanaK: opravdu musíš tak vehementně ty produkty McCain propagovat? Už to trochu bije do očí:no:
Drahu, takhle připravené maso mi taky chutná, něco podobného mám léta v sešitě pod názvem Kuřecí rarášci:yes:

chocolate chocolate

25. 2. 2015 22:23

U nas je jakkoliv nakladane maso oblibene, tohle je pekny napad:yes:.

maiva maiva

25. 2. 2015 21:56

Rarášky dělávám, je to úprava 100x jinak. Vždy chutná, pěkný recept:-p+:yes:Příležitostně vyzkouším, ale bez křenu:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: topinka s volským okem hovězí rarášci jak se dela volske oko podle čeho název volské oko rarasky na naložení rarášci zázvor název volské oko naložený platek s volským okem maso s volským okem minutka z kureciho masa a volske oko hovězí rarášky kuřecí maso s volským okem mlete maso s volskym okem jak neřešit že si manžel píše řecí rarášci z čeho se dělá maggi hovězí maso s volským okem hovězí kyta s volskym okem naložení rarášci kl.rarasky

Suroviny: plec vepřová, vejce, olej, omáčka chilli sladká, omáčka worcesterová, zázvor, solamyl, pepř mletý, vejce, olej, sůl, petržel

TopRecepty.cz

Rarášci s volským okem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qrnr