Fazole " morituri te salutant "
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 7,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 710 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 37,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS : To pívo bych raději nevynechával . . . :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2015 20:34
cecilka:
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
24. 2. 2015 19:47
Víťo,ten Tvůj"hubopal"by chutnal manželoviale já bych si také ždibek dala,mňam
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
24. 2. 2015 18:05
cecilka: Určitě se nic nestane,když tam dáte "poctivé" domácí fazole
24. 2. 2015 13:46
U nás má hlavně manžel rád "plechovkové" fazole a na ostro. Podobně i dělám. Jen určitě ne 30 minut. Já více méně jen prohřeju, pokud dávám klobásu, tak malinko déle, ale tak do 10 minut.
24. 2. 2015 13:38
Asi to bude skvelé jedlo, no obávam sa, že keď po toľkých štipľavých prísadách poviem "zápalka", vyšľahne mi z úst pekelný oheň. Viď Pelíšky.
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
23. 2. 2015 17:13
casino: No, píši levou ale jinak si "vše" dělám pravou ! A těch 20 minut bych bral vskutku jako maximum! Raději ten čas ještě opravím....
23. 2. 2015 16:55
No a nebylo by lepší, než beztak už někdy rozvařené fazole z PLECHU 20 minut (a ještě chvilku) vařit, použít raději mletý vavřín?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 17 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 18 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 33 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: salát z plechovkové fazole video recepty fazole z plechovky
Suroviny: fazole červené v chilli, klobása, cibule, česnek, bobkový list, tabasco, kečup sladký, feferonka sterilovaná
Fazole " morituri te salutant "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2w4
7 názorů