Boršč od Broni
Suroviny
Porce: asi 5 litrů
Nutriční hodnoty
Energie | 5 953 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,11 g |
Tuky | 14,65 g |
Vláknina | 27,21 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 76,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
https://www.stream.cz/menudomu/10001785-borsc Maso dle chuti pokaždé jinak nebo i směs a můžeme přidat i uzené
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2015 12:52
19. 2. 2015 15:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 12 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Další recepty
Tématické fráze: jak dochutit boršč čím dochutit boršč nejlepší boršč z kližky a kolena recepty ládi hrušky boršč streem boršč boršč z kolena recept hruška borsč boršč streem lada hruska borsc
Suroviny: maso hovězí, brambory, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, fazole červené sterilované, řepa červená, česnek, cibule, rajče, kopr, cukr
Boršč od Broni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YnRK
2 názory