Skalické zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 440 kJ / 1 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,08 g |
Tuky | 126,41 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 53,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2015 16:38
Dáváme také smaženou cibulku a zahušťujeme syrovým bramborem, eee, syrovou bramborou a jsem z Brna Už to tak dělala babička, maminka a snad i prabába
13. 2. 2015 16:24
janek53: mamča je z jižních Čech a ta zásadně zásmažkou když mě viděla,jak do zelí strouhám syrový brambor, kroutila hlavou.Ale když zelí většinou je jako příloha k mastným masům,nakonec to pochopila D já na to sám nepřišel,viděl jsem to kousek od Brna. Jo,a jsem od Teplic
13. 2. 2015 16:13
jarda Kadic: jak kdy. Nastrouhanou bramborou nebo cibulovou zásmažkou a místo mám v Hodoníně
13. 2. 2015 16:07
janek53: Mně je jedno,kolik je kam kilometrů ale když jses místní,tak čím ty zahušťuješ zelí? já jsem že severních Čech a tady to zvykem není.
13. 2. 2015 14:41
13. 2. 2015 14:22
Pardon, malé upřesnění Hodonín - Skalica = 14 kilometrů
13. 2. 2015 13:30
jarda Kadic: Jardo, to máš pravdu, já také dělám přílohové zelí jedině se strouhanou bramborou a když jsme jezdívali na hody na Moravu, tam jsem se ho naučila a odtud i pochází
12. 2. 2015 22:35
To může být dobré.Škoda,že není foto. a protože se 13.2. objevilo i foto,tak už vidim,jak má být jídlo husté ukládám a dávám bodík to zahuštění bramborem se mi líbí,já už takhle dělám i zelí jako přílohu myslím,že jsem kdysi četl,že je to moravský způsob
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 53 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 59 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zeli se zásmažkou zelí s bramborovou zásmažkou dáme jídlo hodonín kyselé zeli se zasmazkou strouhané zelí strouhané zelí brno dušené zelí ze skalice recept česnek skalický paranica zeli zeli ze zasmazkou jak storuhat zeli kyselé zelí s vařenými brambory jak vařit kysele zelí s bramborem zeli se zasmaskou zeli se zasmazkou s brambor kolik minut vařit kyselé zelí kyselé zelí se zásmažkou z brambor kyselé zelí s bramborovou zásmažkou čím zahuštujeme zelí recept zelí se zasmaskou
Suroviny: ovar, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, zelí kysané, brambory, masox, pepř, sůl
Skalické zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G227
8 názorů