Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 211 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,26 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,15 g |
Sacharidy | 40,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podobný, ale nevýrazný recept jsem někde četla a dovedla jsem ho k dokonalosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2011 10:16
20. 3. 2009 14:12
Ale ty to máš určitě zrovna tak jak vidím a kdyby jsi řekla :já vařím doma a pak v podniku do večera a ještě si to užívám, to by taky málo kdo pochopil a ťukali by si do čelaviď, ale nám je to šumafuk
20. 3. 2009 14:05
20. 3. 2009 13:40
20. 3. 2009 13:06
20. 3. 2009 12:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 21 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
luema uvařil před 12 minutami
Domácí kmínový chleba
Kathy28 uvařila před 16 minutami
Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Gabriela01 uvařila před 40 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Rebave uvařila před 44 minutami
Klasické palačinky
linha_v uvařil před 45 minutami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
lun89 uvařil před 50 minutami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Alena Cernik uvařila před 54 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Obelix uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 1 hodinou
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Franibald uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Dobrá polévka patří do sychravého počasí: Naše babičky vařily skvělý vývar, čočkovou s klobáskou, zelňačku i hrstkovou polévku
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Rybíz má pestrou paletu využití. Z bílého můžete mít skvělé víno
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží játra recepty játra recepty drůbeží játra játra bazalka recepty mateřídouška recepty dušená drůbeží játra drubezi pokrmy kuřecí játra na bazalce recepty kureci jatra kuřecí játra na smetaně kuracie jatra kuřecí játra s bazalkou recepty mateřídouška drubezi jatra s bazalkou drůběží játra recept recept bazalka játra drůbeží mateřídouška recept drůbeží játra dušená
Suroviny: játra drůbeží, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, bazalka čerstvá, česnek, mateřídouška, smetana kysaná, vývar drůbeží, podravka, olej olivový, petrželka, pepř, sůl
Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwRn
6 názorů