Nakládaný hermelín pro "femme fatale"
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 848 kJ / 1 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,20 g |
Tuky | 115,64 g |
Vláknina | 43,68 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 74,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS: Kdo by čekal příliš výraznou kokosovou chuť, tak bude zklamán. Hermelín si zachová svoji přirozenou chuť a směs je překvapivě nepříliš pálivá. Celková chuť je taková „zajímavá“. No, musíte to zkrátka vyzkoušet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2015 16:13
7. 2. 2015 16:13
7. 2. 2015 15:58
7. 2. 2015 15:51
7. 2. 2015 15:47
7. 2. 2015 15:36
Hm Teď čtu komentík Jardy, to není marný nápad
7. 2. 2015 15:35
7. 2. 2015 15:28
7. 2. 2015 15:01
7. 2. 2015 10:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 36 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 43 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 48 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 53 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 55 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Znáte nejlepší náplň do vosích hnízd či včelích úlků? Základní žloutkovou náplň ochutíme oblíbenou surovinou
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný camembert nakládaný hermelín nakládaný hermelín video nádoba na hermelín hermelín s jalovcem palivi nakladany hermelín nalev na nakladany hermelin nakládaný hermelín jalovec nakladany hermelin recept nádoby na nakládaný hermelín nakládaný hermelín recept video jak vyuzit olej a nalozenych z hermelínu nakladany kamembert video nakládany hermelin 2 kusy nakládaný hermelín do plastu nakládaný camembert videorecepty recepty a videa na nakladany hermelín nakládaný hermelín ze 2ks nkladany hermelin na kokosky hermelin na jalovec
Suroviny: sýr hermelín, kokos strouhaný, cibule, česnek, olej slunečnicový, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, nálev z feferonek, feferonka
Nakládaný hermelín pro "femme fatale"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0wA
10 názorů