Hovězí guláš 2
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,10 g |
Tuky | 36,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2015 19:29
Cucice: jíška je jedna jediná, tak nevím jak to myslíte, ať si každý přidá jíšku jakou chce. já zahušťuju chlebem, ale záleží na každém.
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/
26. 1. 2015 19:29
ivulinka: Já na tu majoránku úplně zapomněla :) tak jsem ráda, že je Vše v pořádku :)
26. 1. 2015 19:07
Cucice: jo, jasně, to je jen moje teorie, já ji kdysi koupila a nechutná mi, pokazila celkový dojem z uvařeného jídla, asi poletí z domu, každý ať si guláš zahustí podle svého
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku
26. 1. 2015 19:05
ivulinka: No každý at si přidá jíšku jakou chce..
26. 1. 2015 18:55
Guláš bude jistě moc dobrý, jen mi přijde nevhodné ho pokazit kupovanou tmavou jíškou. Protože je hovězí a pokud je cibule usmažená dohněda a pokud je paprika zarestovaná dohněda v základu, tak je podle mě zbytečné kazit tak výborné jídlo tmavou jíškou, guláš díky těmto pravidlům bude mít pěkně tmavou barvu a chuť. Já bych to tmavou jíškou jistě nekazila, je plná barviv a ztuženého tuku
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.
26. 1. 2015 18:27
Kolika masa tolik cibule objemově v papináku po otevření krásně měkké masíčko a hodně omáčky :) Zítra ho budu dělat tak Vám to nafotím :)
26. 1. 2015 17:26
Drobek: Ty to víš,já to vím,ale každý ne.Určitě objemově.Ale co mi nejde na rozum-hodinu a půl v papiňáku........to bych rád viděl,až ten papiňák otevřete,co uvnitř najdete
26. 1. 2015 17:12
Té cibule stejně jako masa, pokud má někdo radši guláš sladší. Prosím. Ale množství stejné na váhu, nebo objemově. On je to totiž rozdíl a dost velký.
26. 1. 2015 16:11
petra:
Asi se mýlíte
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel
Asi se mýlíte
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel
26. 1. 2015 15:42
Pokud se Vám recept nelíbí nemusí te jej vařit
26. 1. 2015 15:36
Omlouvám se, ale proč je tu recept na guláš po sté?
26. 1. 2015 12:56
Ano už jsem poučená, děkuji. Jakmile budu mít svoje vyfotím a přidám.
26. 1. 2015 12:56
Fotky som zmazala, nabudúce k receptom len vlastné.
26. 1. 2015 12:55
Sem se cizí fota nedávají
26. 1. 2015 12:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 19 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš kolik masa na guláš hovězí guláš v papiňáku hovězí guláš recept kvalitni gulas hovězí guláš recepty kolik cibule do guláše kvalitni hovezi gulaš hovězí guláš top recepty hovězí guláš z papiňáku hovezy gulas kolik sadla? tmavý hovězí guláš kolik cibule na gulas jak udělat tmavou jíškou do guláše hovezi gulas v kuchte pečený hovězí guláš v papiňáku kvalitní tmavý gulaš kolik minut hovězí v papiňáku jak usmažit cibulku na guláš recept hovezi tmavy guláš
Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, jíška, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
30 názorů