Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 583 kJ / 2 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,50 g |
Tuky | 130,50 g |
Vláknina | 7,81 g |
Cholesterol | 4,88 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 81,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z hovězího pajšlu jsem vařila poprvé a musím říci, že nám chutná víc jak vepřový.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2015 14:15
No, já vím, že to není (na rozdíl od mé maličkosti klasika a nejde tedy o množství cibule
A vy víte, jaký smysl mají v tomto rcp RŮZNOBAREVNÉ cibule, navíc vařené a separé snědené, he?
26. 1. 2015 14:02
25. 1. 2015 10:59
25. 1. 2015 09:45
Jo a co by ten kus pajšlu měl obsahovat, mi řekl řezník. Nic tam nepáchlo.
25. 1. 2015 09:37
U nás se tomuhle (bez jater) říká kořinek, plíčka jsem jako omáčku nikdy nevařila, ostatní vnitřnosti ano. Slezina je rozhodně tmavá, nic světlounkého.
V postupu bys možná mohla upřesnit to vyčištění a odmáčení ledvinek ještě před vařením - pro ty, co neznají, nedělají často
24. 1. 2015 23:13
24. 1. 2015 23:00
24. 1. 2015 22:17
24. 1. 2015 22:14
24. 1. 2015 21:53
24. 1. 2015 21:52
Ani já jsem hovězí pajšl ještě nevařil. Dělávám především kozlečí či jehněčí, občas "prasečí" a játra dávám vařit až nakonec
24. 1. 2015 21:43
24. 1. 2015 21:35
Já mančaft naučil na pajšl tak, že jsem s výjimkou srdce a jazyka vše prohnal mlýnem na maso. Nyní už melu pouze plíčky a po "Pajšlu" se mohou utlouct...
A cibule? Část vařím vcelku s masem, část smažím pokrájenou v cibulové zásmažce na omáčku
24. 1. 2015 21:02
magdalenka: Magdi, hned celé do vývaru, pak jsem je vyndala - muž ji teda takto vyvařenou miluje, takže je snědl Upřesním do receptu
24. 1. 2015 20:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 59 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plíce recept hovězí plíce recepty pajšl - telecí kořínek na smetaně plíčka na smetaně z divočiny hovězí plice recept na hovězí plice pajšl z králíka hovězí plíce na smetaně hovězí kořínek pajšl z hovězího masa pajsl pličky telecí pajsl pajšl z divočiny kořínek omáčka pajšl recept pomaly hrnec recepty korinek omacka/pajsl plíčky na smetaně v pomalém hrnci kůzle pajšl
Suroviny: pajšl hovězí, cibule bílá, cibule červená, koření divočina, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, máslo, mouka hladká, bylinky
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
31 názorů