Čertovy houby
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 081 kJ / 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,17 g |
Tuky | 30,28 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 29,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2023 12:23
Moc dobré
30. 10. 2017 11:24
Dnes jsem vařila k obědu ,jen bych příště použila méně hořčice , je tu dost výrazná a ztrácí se chut hub.
25. 7. 2017 09:03
caarrodejka: tak to mne moc těší
25. 7. 2017 08:47
Před půl rokem jsem našla tento recept a čekala až budou čerstvé hříbky.Právě jsem dovařila a super!!!Určitě nebude naposledy
23. 9. 2014 14:55
maris: Maruško díky za upzornění, opravím to
23. 9. 2014 13:09
Jana Remkova: Já bych se chtěla zeptat, proč je tam 2x 150 ml smetany - jednou na omáčku - to je jasný a co se dělá s tou druhou, kterou máš napsanou u množství hub a u másla ?
23. 9. 2014 12:54
Slova jako "lejno" k receptům rozhodně nepatří, komentáře u receptů mají být doplňkem k samotnému receptu a prostorem pro dotazy a odpovědi. Prosím některou z moderátorek, aby komentáře netýkající se receptu smazala a já zbytek vyřeším přes SZ, díky.
22. 9. 2014 17:04
Navir: Asi tak, prirodni koreni je jedna vec a dochucovadla druha.
Horcici si dam s radosti k parkum ci burtikum, ale do hub ne....
Horcici si dam s radosti k parkum ci burtikum, ale do hub ne....
22. 9. 2014 16:47
Jitkas: Ne, mluvila jste o dochucovadlech a o tom, že přebijí chuť hub. Tak jsem na příkladu omáčky uvedla, že dochucovadla nemůžou chuť hub přebít, pokud je do pokrmu nedáváme po kilech. Víc se k této diskuzi nehodlám vyjadřovat.
22. 9. 2014 16:21
Navir: Skoro tak ji delam i ja, ale zde nemluvim o Vasi omacce ci moji, ja mluvim o teto, zvane "Certovy houby" od Jany Remkove.
22. 9. 2014 16:08
Jitkas: No, pro mne jsou žampiony takové houbové cosi bez chuti. To je ale nezatracuji. Ale houby z lesa, to je jiná Do houbové omáčky běžně přidávám bobkový list, muškátový oříšek, pepř a NIKDY to nechutná jinak, než jako houbová omáčka. Tudíž i zde nepřebijí dochucovadla chuť hub.
22. 9. 2014 15:59
Navir: On tam neni jenom kecup a horcice, je tam i chilli pasta, citron. stava, sojova omacka, muskat. orisek a pepr a kapie. A nikde neni psano, ze jsou to zampiony, coz by asi nemelo mit vliv, nebot i ony maji svoji specifickou chut, tedy pro mne....
22. 9. 2014 15:44
Navir: No, mám stejný názor . Já tuhle dobrotu jedla a myslím, že bych poznala, jestli to chuť přebilo, nebo ne
22. 9. 2014 15:42
Jitkas: No, pokud se nedělá z kupovaných žampionů, tak chuť hub je tak výrazná, že ji hořčice ani trocha kečupu nemůže přebít.
22. 9. 2014 14:41
Osobne nemam nic proti kecupu, horcici atd., ale myslim si, ze po pridani vsech techto ingredienci do omacky, chut hub a jejich vune jaksi zmizi...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 24 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 30 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 35 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 40 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 43 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Jak pěstovat červenou řepu. V kuchyni je skvělá syrová, vařená i pečená
Další recepty
Tématické fráze: recepty na houby houby recepty houby recept recepty houby recept houby co s houbami houby top recepty pasta z hub čertovské houby certovyhouby recepty nqa houby top recepty houby houby na masle houby v kecupu houby pasta s houby recept s houbami receptýnahouby co s houbama houby-recept
Suroviny: houby, máslo, hořčice plnotučná, smetana na vaření, kečup sladký, omáčka sojová, šťáva citronová, pasta chilli, kapie červená, sůl, pepř, ořech muškátový
Čertovy houby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7p9
33 názorů