Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

11. 9. 2014 15:40

Suroviny

Porce: 4 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 206 kJ / 1 005 kcal
Bílkoviny125,71 g
Tuky33,03 g
Vláknina36,76 g
Cholesterol 256 mg
Sodík 764 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy38,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při experimentech s přísadami záleží na tom, zda chceme zachovat chuť hub. Všechny ji nějakým způsobem potlačují.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

manina

11. 9. 2014 17:02

Při každém podlévání zároveň ze dna hrnce odškrabujeme začínající připalování. To se ve studené vodě rozpustí. V teplé ne. Dobře. Měla jsem napsat že může být i hovězí maso z krku.

casino casino

11. 9. 2014 16:26

"...podléváme studenou vodou..."
Proč studenou?:-O
( s přihlédnutím ke "krkovičce" by spíše seděl název MASO NA HOUBÁCH)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na houbách recept - hovězí na houbach hovězí na houbach recept recept hovězí na houbách hovězí kostky na houbách hovezi na na houbach recepty hovězí na houbách hovezi maso na houbach recept na hovězí na houbách hovězi zadni na houbach dusene hovezi na houbach hovezi na houbách hovězi na hobach hovezinahoubach hovězí nahoubách hovězí plátky na houbách hovjezí na houbách hovězína houbách hovězí na houbách top recepty top recepty hovězí na houbách

Suroviny: hovězí zadní, houby, cibule, česnek, slanina, sůl, pepř, kmín celý, bobkový list, majoránka

TopRecepty.cz

Hovězí na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kV4v