Putování za švestkovou vůní
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 20 870 kJ / 4 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 208,25 g |
Vláknina | 44,35 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 661,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo pudinku můžeme použít i želatinu.
Putování za švestkovou vůní je knížka pro děti od Ludvíka Aškenazyho ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2023 08:16
6. 11. 2017 12:56
5. 11. 2017 21:34
7. 10. 2014 21:50
13. 9. 2014 11:19
7. 9. 2014 22:24
30. 8. 2014 15:54
28. 8. 2014 18:14
28. 8. 2014 17:56
28. 8. 2014 16:44
28. 8. 2014 16:13
28. 8. 2014 14:58
Prosim, co je to ta ruzova voda a kde ji koupim?? (znam jen svecenou vodu
28. 8. 2014 08:00
28. 8. 2014 04:57
27. 8. 2014 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zprávy nova tncz 30.8.
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, olej, kypřící prášek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, švestky, skořice, voda růžová, cukr, pudink jahodový, voda
Putování za švestkovou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVzn
16 názorů