Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulc-huspenina z hříbků

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 8. 2014 19:33

Suroviny

Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet

Nutriční hodnoty

Energie542 kJ / 130 kcal
Bílkoviny9,80 g
Tuky0,70 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nakládala jsem hříbky do sladkokyselého nálevu s Dekem. Zbyly mi hříbky i nálev, tak jsem udělala velice dobrou chuťovku..

Do hotového nálevu jsem přidala trochu cukru. Máme raději sladší, ale záleží na každého chuti.

Při krájení doporučuji použít hodně ostrý nůž.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

26. 8. 2014 20:18

Nádhera ;-);-);-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: huspenina z hub houby v sulcu sulc z hub zavařování hříbků hříbky zavařování aspik z hribku zavarovani huspenina jak pouzit zelatinu do sulcu min ihuspenina z pomalého hrnce deko na zavařování návod tlačenka z pravých hříbků hříbky v nálevu bez zavařování chutovky z hříbků hříbky v nálevu s dekem zavarovane hribky recepty sulc huspenina zavarovani zavarovani hub hribku zelatina do sulce zavařování sulce houby ve sladkokyselém nalevu s dekem

Suroviny: houba hřib, deko, voda, želatina, želatina prášková, cukr krupice

TopRecepty.cz

Sulc-huspenina z hříbků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/87yW