Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgur s olivami po středomořsku

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 8. 2014 11:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 489 kJ / 2 268 kcal
Bílkoviny63,89 g
Tuky26,82 g
Vláknina63,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy412,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dnešní "fofroběd" ze skromných zásob (velký nákup je naplánovaný na sobotu a rodina chce, kupodivu, i dneska jíst :-) :-) )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

13. 9. 2023 12:55

Klaraduch: podle apetitu stravniku, 2 - 3 porce

Klaraduch

13. 9. 2023 12:06

Dobrý den , mohu se zeptat na kolik je tento recept porci ?

LuciJedy

22. 11. 2016 14:47

Přidala jsem ještě tuňáka, jak je zmíněno v dřívějším komentáři, a je to fakt lahůdka <3

Danca Danca

27. 8. 2014 12:31

ja0411: není zač;-):-K. Ten tuňák by mi v tom taky chutnal:-!:-p:-p;-)

ja0411 ja0411

27. 8. 2014 11:56

Výborný:-pještě jsem přidala plechovku tuňáka a nemělo to chybičku:-!:yes:Děkuju :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 8. 2014 16:51

Danuš,moc hezky jsi to připravila:-p:-K:yes:
Bulgur mám koupený již delší dobu,tak už vím,jak s ním naložím;-):-))

Danca Danca

21. 8. 2014 15:55

pipre: tak ty kroupy jsem zase ještě nezkusila já:-(

pipre pipre

21. 8. 2014 15:54

Burgur už doma mám, tak zkusím :-) Vyzkouším i se špaldovými kroupami, ty dělávám také už častěji :-):yes:+

Danca Danca

21. 8. 2014 15:46

danielle72: Dani zkus ho, pokud vám chutná pohanka atd., tak bulgur vám určitě zachutná taky;-):-K

Danca Danca

21. 8. 2014 15:41

jumanji: já bych se řídila pokyny na sáčku, taky jsem ho vařila;-)

jumanji

21. 8. 2014 15:37

A jak se ten Bulgur teda správně připravuje??? Dnes jsem si ho koupil a je tam psáno,že se má 20 minut vařit. Ale někdo zas tvrdí že ho stačí zalít jen vařící vodou a 20 minut počkat. Tak jak tedy ???

danielle72 danielle72

21. 8. 2014 15:31

:yes::-p U nás zatím frčí pohanka, kuskus, červená čočka...ale na bulgur se teprve chystám ;-)

sunny.sofi sunny.sofi

21. 8. 2014 14:17

Danca: Moc díky za tip:yes: Až budu v Kaufu, mrknu po něm a jdu do toho;-):-p

Danca Danca

21. 8. 2014 13:23

Jana Remkova: Jani, od nápadu po servírování plus minus 15 minut..a dobré to opravdu bylo;-):-D:-K

Jitkas

21. 8. 2014 13:04

Takove fofr obedy jsou nejlepsi, moc pekny recept.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak správně uvařit bulgur bulgur s olivami jak se připravuje bulgur jak dlouho vařit bulgur bulgur recepty recepty z bulguru tuňák s bulgurem bulgur olivy bulgur recepty výborné jak chutná bulgur jak správně vařit bulgur bulgur s tuňákem a s olivami jak uvařit bulgur bulgur salát se zeleninou a olivami bulgur cocka kroupy jak se připravuje burgur bulgur s olivami recepty výborné bulgur se zeleninou a olivami kuskus s olivami salát příloha bulgur s rajčaty

Suroviny: bulgur, olej olivový, cibule, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, česnek, rajče, olivy černé, vývar, pepř, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Bulgur s olivami po středomořsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G7Vr