Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové croissanty

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2009 15:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 954 kJ / 5 008 kcal
Bílkoviny95,94 g
Tuky287,87 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 395 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy498,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cesto je zložité,ale iba tak dosiahneme croissanty ako z rozprávky.Z várky výjde 12 kusov.http://www.toprecepty.cz/recept/4943-cokoladova-pl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 5. 2009 17:30

Všimla jsem si a móóc děkuji!!;-)

Katarinka

19. 5. 2009 16:41

Náplň som podrobne vysvetlila v novom recepte.

Katarinka

19. 5. 2009 15:58

Jani ono sa to zdá asi dosť zložité,ale ja už som to nevedela lepšie vysvetliť.Je to vlastne kysnuté cesto,ktoré sa prekladá maslom,aby sa lístkovalo.Čím viac poschodí cesto,maslo,cesto,maslo,cesto,maslo :-))spravíš,tým je lepšie.Nemusíš to deliť na trojo,stačí cesto potrieť maslom,posypať múkou,zložiť napoly,rozvaľkať,znova potrieť a rozvaľkať,ale v tom prípade to musíš skladať viac krát.:-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 5. 2009 12:36

suzano, přesně tohle mne dnes taky přivedlo zpět k tomuhle receptu, nad tím pudinkem taky kroutím hlavou. Kdyby měl být uvařený, tak snad, to by asi šlo, ale prášek?:-O:-? No, od včerejška tady dumám, nad náplní do loupáčků od Jiřky Kotkové a napadla mne, jak již se zmiňuji tam, nutela, co?

suzanna

19. 5. 2009 09:05

coz o to, to testo si jeste dovedu predstavit, myslim, ze se tak podobne dela plundrove testo na tasticky a satecky. Ale mam trochu problem s tou cokoladovou naplni.... Jakmile ta cokolada ztuhne, aby se dala odkrajovat lzickou, tak se znovu rozehreje a prisype ten puding? a pak se necha pri pokojove teplote znovu vychladnout?

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 5. 2009 19:40

Katarinko, já jsem se na tvé doporučení mrkla tady na ten recept. Už jsem ho viděla, jak se tak dívám. Čtu pořád dokola ten postup. No, ne že bych byla úplně blbá, to snad ne, ale zrovna tady bych opravdu ocenila ten fotopostup trochu podrobněji. Pravou stranu přeložíme doleva a ke středu, posypeme trochou mouky a přeložíme pravou stranou...aby nám nakonec vyšel obdélník..no, řeknu ti, až se mi z toho hlava zatočila:-D:-)) Vím, některé recepty se špatně popisují a proto je tady možnost toho fotopostupu, jinak se obávám, že tady tu bezesporu super dobrotu nikdo ani nevyzkouší a to by byla fakt škoda.:-(

magdalenka

16. 3. 2009 16:40

Vyzera to uzasne! Toto jednoducho MUSI byt skvele!
Recept ako vymysleny pre mojeho syna, croissanty mmiluje. Uz som skusala podobny recept s nutellou. Co uz ja pre neho nespravim?

Katarinka

16. 3. 2009 15:46

Ono to nie je zložité,len si musí urobiť človek čas,aby sa tomu mohol venovať každých 20 minút.Napríklad popri varení.:-))

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 3. 2009 15:44

Vypadá to luxusně!:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2009 15:42

Vypadá to hodně náročné, ale musí to být něco úžasného!:-O:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: croissant recept kroasant výroba croissantů croissantove testo plundrové těsto recepty na croissanty croissanty náplň do croissantu recept croissant croassant recept crossiant recept recepty na croissant recept na croissant jak udelat croissant crossiant cokoladovy croisant těsto na kroasanty recept na croissanty croissanty recept kroasanty

Suroviny: mouka hladká, mléko, vejce, cukr, sůl, droždí, máslo, čokoláda, šlehačka, cukr vanilkový, pudink vanilkový

TopRecepty.cz

Čokoládové croissanty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW3Z