Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2014 23:35

Suroviny pro 1

1

4g

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 333 kJ / 2 470 kcal
Bílkoviny69,62 g
Tuky43,32 g
Vláknina21,06 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy439,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto udělejte silné jak chcete, když chcete tenčí, tak těsto více rozprostřete :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dannulka

25. 12. 2022 14:17

Doporučuji. Polovinu vykynutého těsta jsem rozprostřela po celém plechu, potřela zakysanou smetanou rozmíchanou s třeným česnekem a olivovým olejem, plátky vařených brambor (osolit + oregano), plátky sýra, salámu a kolečka cibule. Pekla jsem při 250 cca 20min. Těsto bylo tenké :yes:

Nice Foods Nice Foods

12. 12. 2020 14:10

Povedla se Vám :yes:

post.cz

11. 5. 2020 16:15

nejlepší co sem kdy jedl

lev123 lev123

30. 4. 2018 16:55

kingvar32009: :-?

lev123 lev123

30. 4. 2018 16:53

Ricci_OV: Nechápu, dělám domácí kečup z rajčat a proč bych kvůli tomu dělala rajčatový zaklad. Jak píšu když Vám kečup nechutná tak ho tam nedavejte. :) :yes:

Ricci_OV

30. 4. 2018 11:31

Dávat na pizzu KEČUP???? Dále bez komentáře.... :no:

nanny

27. 12. 2016 07:26

Na taliri vypada pizza moc pekne.Manzel ma rad pizzu Hawaii a ta je taky z tlustejsiho testa.Kazdy dle sve chuti.:-K:yes:

kingvar32009

26. 12. 2016 14:45

:-)<3:-*:-K:-D:-8:-p;-):-O8-(:-(:-?:-!:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 12. 2014 21:43

tejaja::yes::-K

Mě se tahle"pizza"líbí a hlavní je,když je chuťově dobrá:-p:yes::-K
Kolik tady máme podle názvu"svíčkových";-):-)...

casino casino

2. 12. 2014 21:09

volhpe1: karl:
:-D Koukám, že jsme tu třetí pizzař vedle druhého:-D
S tou teplotou máte samozřejmě pravdu:yes:
Já s pizzou skončil asi před 30ti lety, když jsem seznal, že pizzu jako v Itálii neudělám a neudělám i kdybych se kolečkem na pizzu rozkrájel:-D
Od té doby mě občas chytne pizzový "amok" a už jsem zkoušel kde co: na, v krbu rozpálené, litinové plotýnce..., přímo na rozpáleném dně el. trouby...,
přímo na plotně přikryté tělesem z remosky..., na tělese z remosky přikryté druhým tělesem...
Marnost nad marnost, všechno je marnost! :-D

...a tady je zajímavé počtení o pravé neapolské pizze http://www.labuznik.cz/recept/prava-neapolska-pizz...

tejaja tejaja

2. 12. 2014 20:55

Myslím, že ani Taliani nerobia všetci, doma alebo v pizzeriách, dokonalú a hlavne rovnakú pizzu a líšia sa podľa mojich skúseností dosť. Tak ako u nás neurobia všetci presne rovnaké bryndzové halušky, v Čechách presne rovnakú sviečkovú...aj v Taliansku sú tie pizzy rôzne, niekde tenké a chrumkavé, inde hrubé...Inak najhoršiu pizzu som jedla práve v Taliansku, vo Verone. Bolo to čosi hrubé, gumové, čo sme ani nedojedli, nechali sme to tam. Preto si myslím, že je zbytočné sa napádať nad tým, kto aký recept dá. Máme predsa možnosť voľby aj úpravy receptu podľa svojej chuti. ;-)

kodl

2. 12. 2014 20:50

ruku na srdce, spíš by se to mělo jmenovat slaný koláč na způsob pizzy dle fotek, jogurtu a poměru ingrediencí.ale asi je to na každém jak tomu říká. hlavně se nečertěte a nemějte blbou náladu.......

lev123 lev123

2. 12. 2014 20:29

zizala: Jen bych to tady nenazývala pizzou, jako vážně? Prohlédla jsem recepty na této stránce a někteří autoři jsou opravdu asi REBELOVÉ , když podle fotky nemají o nic tenčí těsto než já a nazývají jí také pizzou a v komentářích vaše rada nikde :yes: . Tak možná příště si na vaši radu vzpomenu, děkuji J. :-)

zizala zizala (moderátorka)

2. 12. 2014 19:59

lev123: Hm, tak to se omlouvám. Pokud vám chutná víc takováto než tenká a křupavá, je to vaše věc, uznávám :-) Jen bych to tedy nenazývala pizzou :-/

lev123 lev123

2. 12. 2014 19:55

zizala: no jistě,, podivná vaše logika,, jen si urážejte ono se vám to v životě vrátí :-p určitě moji strávníci v celém svém životě jedli jenom moji pizzu a restauraci viděli jenom na obrázku, já se opravdu jenom směji :D to je logické coo ? :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza recept pizza recept na pizzu recept pizza pizza recepty recepty na pizzu co na pizzu pizza doma co dát na pizzu piza recepty pizza pizza 123 piza recept top recepty pizza recept na pizu pizza do trouby jak udělat pizzu piza recepty nadychana pizza recept na pizza

Suroviny: droždí, cukr, voda, olej olivový, jogurt bílý, mouka hladká, sůl, ananas, šunka, salám vysočina, vejce, kečup sladký, cibule, koření pizza, pepř, rajče, sýr

TopRecepty.cz

Pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zEm7