Italské těsto na pizzu 1
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 688 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,43 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 273,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouka: Nejdůležitější složka. Mouka na pizzu se v Itálii jmenuje Manitoba a obsahuje hodně glutenu, díky čemuž je těsto plastické a netrhá se. Lze ji koupit na internetu, ale je poněkud dražší. Můžete jako já zkusit mouku s názvem Pizza mouka nebo je dobrá Zlatka na pečení. I tyto mouky mají vyšší obsah lepku a obě jsem vyzkoušela. Peče se z nich parádně nejen pizza.
Droždí: Droždí se používá proti českým zvyklostem až směšně malé množství, přesto mohu potvrdit, že to funguje. Lepší je droždí čerstvé a i recept počítá s čerstvým droždím. Pizza s menším množstvím droždí je totiž lehčeji stravitelná.
Sugo: http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/neco-z-italie...
Děkuji za recept své kamarádce, žijící v Itálii :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2022 10:54
23. 10. 2022 10:42
30. 11. 2014 20:50
30. 11. 2014 10:20
Kynuti v lednici mam u pizza testa moc rada, davam do mikrotenu, v chladu vydrzi v pohode i tri dny a rychla a chutna vecere je na stole..
Sugo, prosciutto, mozzarella, rukola-libi se mi a prekombinovane mi to urcite neprijde.
Myslim si, ze tak pekny a podrobny recept je pri ceske oblibe teto italske pochoutky jen a jen prinosem.
30. 11. 2014 09:14
30. 11. 2014 09:08
"Jedno pravidlo - méně bývá více "
Myslíte pravděpodobně počet ingrediencí a ne jejich množství, protože vidět tu oblohu vaše kamarádka, tak ji asi porazí Leda..., leda je to Češka, protože taková qanta dokážeme dát na pizzu jenom my... a snad ještě Američané
30. 11. 2014 09:07
30. 11. 2014 09:04
30. 11. 2014 09:01
30. 11. 2014 08:57
30. 11. 2014 08:49
http://www.toprecepty.cz/recept/40958-italske-test...
30. 11. 2014 08:45
30. 11. 2014 08:38
Nezlob se, ale z fota fakt není jasné, co tím myslíš.
30. 11. 2014 08:34
30. 11. 2014 08:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 3 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 4 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 5 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 5 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Pizza podle Masterchefa potřebuje omáčku z čerstvých rajčat, buvolí mozzarellu a pár facek!
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: těsto na italskou pizzu sugo na pizzu tésto na pizu sugo na pizzu recept těsto na pravou italskou pizzu těsto na pizzu od itala testo na pizzu recept recept na italskou pizzu italský recept na pizzu testo na 1 pizzu recept těsto na pizu italské sugo recept italské sugo italská pizza recept skvele testo na pizzu těsto na pizu recept recept na těsto na italskou pizzu těsto na italskou pizzu recept recept na 1 pizzu těsto na pizu nej
Suroviny: mouka na pizzu, mouka hladká, voda, droždí, olej, sůl, sugo, rajče, rukola, sýr mozzarella,
Italské těsto na pizzu 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqY1
15 názorů