Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

24. 11. 2014 16:55

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie812 kJ / 194 kcal
Bílkoviny4,99 g
Tuky1,47 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,20 g
Sacharidy36,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Odkaz na koření http://www.rojikovokoreni.cz/koreni-svarak/t1397

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

duchacek

28. 11. 2014 13:36

Anna Kocikova:no to bylo jen z hecu se stalo že nějaký šťóral se musel do takové "reklamy" navážet.Ja tvrdím že něco se napíše NENÍ raklama...jěště ho tady sehnat...

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2014 21:05

Díky Vám všem:-K:-K

duchacek::-D:-Dono to asi trošku reklamou zavání:-8ale z mé strany je to spíše něco jako poděkování fa Rojík za přidané koření ke kalendářům na r.2015 od Topreceptů;-):-)

duchacek

25. 11. 2014 16:02

Perfektní :yes::yes:nemá tochybu a co ta rreklamoška :-*:-D:-p

hanes24

25. 11. 2014 12:20

To je dobrý nápad! Občas podlévém víno svařákem, ale stačí marinovat!:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2014 11:38

Anna Kocikova: taky mám to kořeníčko a zajímavě jsi to vymyslela;-)

spagetka spagetka

25. 11. 2014 04:25

No vidíš, a já si říkala, jestli to nevyzkoušet při vaření, na svařáčka u nás není také nějak chuť. Už jsi experimentovala :yes:, tudíž tě budu následovat ;-);-):-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 11. 2014 20:31

cekrops:Ne,né,maso není sladké.Bylo krásně"načichnuté"tím svařákovým kořením a to je neoslazené. Maso jsem marinovala přes noc. Ta cibule měla nasládlou chuť,ale zase s tou limetkou to bylo takové navinulejší:-)

MarcelaPa:Marcelko,já jsem to koření dostala společně s kalendářema a nevěděla jsem,co s ním,protože nám svařák,jako takový nechutná:-)) Tak jsem si říkala,jaké by to bylo s masem. Manžel zrovna koupil krásnou krkovici,tak jsem to riskla. A protože se experiment podařil,tak jsem se tady s Vámi musela o recept podělit:-)

Ivana Ch:Ivanko,budu ráda,jestli vyzkoušíš;-):-)

Děkuji Všem za zájem:-K:-K

MarcelaPa

24. 11. 2014 19:44

Nestačím se divit, na co člověk nepřijde:-), myslím, samozřejmě, v tom dobrém. Zajímavé, určitě stojí za vyzkoušení.:yes:

Ivana Ch

24. 11. 2014 19:09

Tý brďo, to je dost zajímavý, já to snad vyzkouším.

cekrops cekrops

24. 11. 2014 17:39

A není to maso příliš sladké ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na krkovici recept na krkovičku recept krkovice na cibuli recepty z cibule krkovice na cibuli krkovičku povařit raklama na pizza koření rojík recept na podušenou krkovičku příliš sladké maso

Suroviny: krkovice vepřová, koření svařák, sůl, voda, máslo, cukr třtinový, cibule, voda, šťáva limetková, omáčka sojová sladká, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/noQ4