Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 478 kJ / 5 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,77 g |
Tuky | 293,40 g |
Vláknina | 27,44 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 693,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept realizoval tým www.hobbymnie.tvpodle návodu Jany Válkové z Brna, která pobývala řadu let v Itálii.
Podrobný fotonávod jak na to krok za krokem najdete na stránkách
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2014 18:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Maková náplň nastavená
Přidáno před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 10 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 50 minutami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 52 minutami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 3 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 3 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 5 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 6 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 7 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Jak zpracovat borůvky a připravit je na zimu. Jsou zdravé a chutné
Další recepty
Tématické fráze: bochanky že sekané perníkové těsto středověk nejlepší bochánek kroužek na cukerný rozvar historycký mazanec jak zabalit velikonoční bochanek recept stredovek starodavne recepty recepty ze středověku jídlo ve středověku recepty šlehačkové bochánky recept na zmrzlé kroužky co jsou spařené ořechy
Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr krupice, voda, sůl, žloutek, olej, rozinky, ořechy vlašské, kůra citronová kandovaná, citron, bílek, cukr krupice, voda, smetana ke šlehání, cukr moučkový
Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67L9
1 názor