Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulharka

Pomazánky podáváme nejčastěji na svačinu a k večeři. V této, která nese název "bulharka" se skrývá kombinace výrazných chutí. Základem jsou párky, brambora, okurky a česnek, které spojují kečup, tatarka a kapka pálivého chilli.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 3. 2009 15:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky0,30 g
Vláknina8,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 11. 2014 19:58

jarka skrobakova: Jaruš, děkuji moc :-)

jarka skrobakova

29. 11. 2014 19:49

Jani, zase jsem po dlouhé době dělala pomazánku dle Tvého rcp. Je to luxusní záležitost:-p:-p a opět můj syn se... skoro vše. Příště to musím udělat z dvojité dávky. Bodík ani foto neposílám, protože obojí máš ode mně již dříve. Díky za super pomazánku doporučuji :yes::yes::-K

tejaja tejaja

22. 4. 2013 20:29

Jana Remkova:aha, už viem, díky...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2013 20:10

jarka skrobakova: No, abych nedovolila! Jééžíš, to už je dávno!! Díky za připomenutí!!!:-)A děkuji za nádhernou fotku:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2013 20:09

tejaja: Terezko, u nás se prodává i slovenský párkový, nebo slovenský točený. Jsou to obyčejné párky, ty hrubší..

tejaja tejaja

22. 4. 2013 20:03

Janka, čo je to párkový ? Myslí sa párková klobása? :-8

jarka skrobakova

22. 4. 2013 19:59

:yes::yes: Milá Janičko, dnes u nás k večeři byla Tvá pomazánka BULHARKA je vynikající. Syn ji zřejmě spořádá celou :-?;-( a mně zůstane málo:-! Posílám bodík a foto jestli dovolíš :-? :yes::yes::-K:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2012 19:43

Hedwika: díky;-)

Hedwika

28. 1. 2012 19:36

Dnes jsem pomazánku dělala již po několikáté. Doposud jsem vždy použila nějakou kvalitnější klobásku, která většinou zbyla a následně byla uložena do mražáku. Je to mňamka :-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2009 20:09

No, vidíte, tak je to párko-knedlo-zelo:-))

Butchi

19. 11. 2009 18:48

Jak můžete udělat Bulharku bez hovězího masa, to je přece základní surovina? To potom není Bulharka. To je jako párko, knedlo, zelo.;-(

Jikotka Jikotka

15. 3. 2009 19:58

Janko,co to je párkový,já nic takového neznám :-S:-? Je to asi nějaký salám u vás :-?

Bibinka Bibinka

15. 3. 2009 19:48

Žížalko, ona si je Janča u mě půjčila:-D, mám celej servis a těch mělkých mám o něco víc.;-):-))

zizala zizala (moderátorka)

15. 3. 2009 19:38

Jé, Jani, máš stejný porcelán:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 3. 2009 15:54

Já to mám raději bez brambory, ale i s tou bramborou je to dobré. Ano, je to takové-no, zpevněné? Nenapadá mne jiný výraz:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bulharka pomazánka bulharka bulharka pomazanka domaci bulharka recept pomazánka - bulharka pyttipanna recept pyttipanna bulharka z hovězího masa párková pomazánka jak se děla bulharka pravá hovězí bulharka bulharka z brambor recept na domaci bulharku bulharka ze salámu domácí bulharská pomazánka bulharka-recept kuřecí pyttipanna pomazánky bulharka prava bulharka pravá bulharská pomazánka

Suroviny: nožička vepřová, okurka čerstvá, česnek, cibule, kečup sladký, tatarská omáčka, sůl, pepř mletý, chilli tekuté, brambory

TopRecepty.cz

Bulharka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYKV